Top Post 2019

Tamat 2019 ni dan serius tahun ni antara tahun yang pada Shai sangat seronok (in terms of exciting) dan ia seperti ditulis dalam salah satu post seperti yang ni. In any case, Shai nak recap post terbaik tahun 2019 dan sedikit sebanyak ia memberi gambaran post apa yang yang korang suka dan bermanfaat sekali. šŸ˜€ […]

Continue Reading

Update: Setahun Selepas Di Sekolah PPKI

sekolah PPKi, pendidikan integrasi, autism, autisme,

Tempoh hari sebelum cuti sekolah bermula Shai kena pergi sekolah Naz untuk perjumpaan ibu bapa yang ambil report kad tu, untuk tahu perkembangan pada semester dua lah kiranya ni. Jadi untuk yang semester satu, ada di sini. Okeh, ini untuk recap apa yang cikgu kelas Naz telah kongsikan (yang sebenarnya Shai sendiri terkejut sampai bergenang […]

Continue Reading

Trip ke Penang: Idea & itinerary

Minggu lepas Shai dapat peluang untuk bercuti dan lepas sekian lama tak dapat nak spare masa untuk bercuti barulah rasa fuhh..lepas balik segar betul. Ultimate self-care orang kata. Mana taknya, sebelum ni yang dikatakan bercuti pun, sebahagian besar masa pun habiskan dekat Naz masa tu dalam fasa growing up dan clingy lagi tu. Sekarang ni […]

Continue Reading
1 2 3 45