Tips, Langkah, dan Panduan Untuk Gastrik

Kalau korang klik ke sini, bererti korang tahu harganya adalah RM10 ya. 😀

Saja Shai tulis harga awal-awal agar membantu korang untuk membuat keputusan (selain tak boleh dah nak ber-pm pm bagai nanti kena denda hehe).

Ebook Gastrik: Tips, Langkah, dan Panduan Untuk Gastrik

Ebook gastrik ini Shai hasilkan setelah menerima pm, whatsapp dll yang banyak sangat mengenai isu gastrik ini. Agak banyak, sehingga tak dan Shai nak jawab setiap persoalan satu-persatu, lagi-lagi yang bertanya tu pula ada macam-macam situasi, terutamanya yang kerap bertanya tu masa tu juga sedang mengaduh sakit.

sakit woo..

Untuk itu, Shai harap segala info, kajian, dan pengalaman samada melalui konsultasi dan pengalaman Shai sendiri terkena gastrik ni akan membantu korang mengurangkan, dan inshaa Allah menghilangkan terus sakit gastrik yang korang alami. Korang boleh baca post-post Shai tentang gastrik kat sini.

Ini cover ebook gastrik, cantik kan?

Dalam ebook ini Shai tulis selengkap mungkin agar ia merangkumi semua aspek berkaitan gastrik pada sistem penghadaman kita. Dan ebook ini tidak dibiarkan statik kerana setiap kali ada ilmu baru Shai akan edit dan masukkan dalam ebook ini agar korang sentiasa dapat edisi terkini.

Janganlah tanya bila update tu,selalunya macam sekali dalam 3,4 bulan. Bukannya ada penemuan pelik dengan perut kita selalu sangat sampai kena masuk jurnal kesihatan. hehe.

Ya, info dalam ebook ini Shai rujuk dalam kajian bertauliah untuk pastikan maklumat setepatnya.

Dan yang pasti, Shai tak claim ebook ini akan gantikan nasihat doktor atau ebook ini sebagai penyelesaian mutlak dalam masalah gastrik korang ya.

Sebab Shai percaya gastrik ni bila dah kena, nak tak nak kena minta juga nasihat doktor (untuk pastikan sejauh mana korang sakit gastrik), malah Shai harap maklumat korang isikan dalam ebook ini sebagai langkah  penyelesaian gastrik, pun membantu doktor korang buat diagnosis sewajarnya.

Korang boleh tengok kandungan ebook ini secara penuh,  ada yang shot sebab ni draf awal. Harap maklum.

Berapakah Harga Ebook Gastrik Ini, Shai?

RM10 aja dear.

Sekadar mahar tuliskan ebook ini. Yang siap:

  1. Penerangan yang padat dan mudah dengan gambar jelas,
  2. Tools/jadual yang membantu korang (dan juga doktor korang) untuk setelkan isu gastrik ni
  3. Memudahkan korang untuk rangka diet, rekod makanan/ubatan yang diambil, serta pelbagai senarai dan panduan untuk rujukan korang.

3 ciri-ciri ebook ini yang boleh digunakan selagi mana korang alami gastrik, dengan RM10 sahaja.  Senang, korang terus buka ebook ini kat hp bila sakit gastrik datang, walaupun tengah malam sekalipun, masa klinik dah tutup. 😀

Kalau berminat, terus bank in RM10 ke akaun Maybank Shai 154101145584 (Shaima bt Habiborrahman), kemudian terus whatsapp aja resit bukti pembayaran ke 017-915 3260. Nombor ni direct ke whatsapp terus untuk memudahkan kalau korang tengok page ni dekat smartphone.

Ada apa-apa persoalan terus ajukan pada nombor ini juga ya. Shai minta maaf awal-awal kalau lambat balas. 😀

Semoga membantu masalah gastrik korang, sebagaimana ia membantu Shai. Harga ini sengaja Shai letak murah giler sebab nak tolong sama-sama sembuh, sekadar lepas lelah cari info gastrik untuk mudahkan korang. 😉