Review Maybelline Creamy Matte Lipstick 

lip matte, jual lip matte, maybelline creamy matte

Waktu sale Watson hari tu macam biasa shai akan meluru turun ke Watson dan belek apa-apa yang berbaloi beli masa sale (#saleislife). Mana tau yang sale tu ada dalam wishlist, takdalah rasa bersalah nak membeli sebab dah lama aim hehe.. Dan nak masuk dalam wishlist pun, lepas Shai dah fikir habis2 dan tengok kalau ada […]

Continue Reading

Review keyboard logitech MK315

keyboard, review, logitech, mk315

Post fresh review keyboard logitech MK315, lepas sekian lama survey keyboard nak ganti yang lama, akhirnya dapat juga beli lepas jumpa satu yang berkenan dihati, walaupun tak sama dengan apa yang diimpikan sebelum ini. Nak beli keyboard pun satu isu besar jugaklah, sebab kita bekerja banyak menaip, jadi nak elak jari jemari ni jadi lenguh […]

Continue Reading