Teknik Urus Masa Dengan Pomodoro

Seperti dalam post terdahulu ada Shai beritahu yang dengan teknik urus masa sekarang ni,  Shai uruskan pelbagai bisnes, freelance writing, konsultasi untuk supplemen (selalunya untuk gastrik dan atkins, tak tahu kenapa. Hehe), dan juga build 2 jenis bisnes, melalui 3 blog berbeza. Dan salah satunya ialah blog ini lah. Ada Pelik macam mana Shai uruskan […]

Continue Reading

Resipi Perapan Ayam Goreng Mudah

Resipi perapan ayam goreng ni variasi dari apa yang Shai buat sebagai tambahan kepada perapan ‘piawai’ kunyit dan garam. Perapan yang ada ni pun dengan bahan yang sedia ada di dapur, sekadar cincai perap dan goreng – menjadi juga. Jadi dalam post ini Shai kongsikan aja. Semoga membantu! Like dan share jika bermanfaat!

Continue Reading