Senarai Set Supplemen Atkins – Booster Untuk Turunkan Berat Badan Anda

Senarai Set Supplemen Atkins – Booster Untuk Turunkan Berat Badan Anda

Seperti yang saya kongsikan pada entri lepas tentang pendapat Dr. Atkins mengenai penggunaan supplemen ketika berAtkins Ha.. Ini dia, saya compilekan terus supplemen yang saya yakin akan membantu untuk mengurangkan berat badan yang terlebih-lebih tu dengan sihat, cepat, dan (of coz) selamat. Like dan share jika bermanfaat! 20 15

Continue Reading

Supplemen Apa Yang Boleh Saya Ambil Ketika Atkins

Supplemen Apa Yang Boleh Saya Ambil Ketika Atkins mommylotte

Walaupun  penggunaan supplemen ketika berdiet adalah bukan sesuatu yang wajib, namun ia boleh jadi berguna untuk kebaikan tubuh kita ketika hendak menyesuaikan diri dengan cara pemakanan baru, lebih-lebih lagi yang strict macam Atkins ni. Even pengasas diet ini Dr Atkins sangat galakkan penggunaan supplemen ketika berAtkins. Macam dia kata; Like dan share jika bermanfaat! 20 […]

Continue Reading

DHA Untuk Kurus?

Selain protein shake dan susu yang paling digemari orang dalam mem-fit-kan badan, minyak ikan juga adalah salah satu makanan tambahan yang sangat membantu untuk kita kurus (buang lemak tu maksudnya) di samping untuk membina badan supaya solid molid gitu. Tak seperti supplemen bina badan/kesihatan yang lain, minyak ikan tidak berfungsi sebagai stimulant (yang boleh buat […]

Continue Reading

Darah Tinggi ; 5 Tanda Utama Anda Berisiko Menghadapinya

Kalau cerita pasal darah tinggi memang dah jadi kebiasaan sampai kita pun macam tak berapa nak hairan dah.    Yalah, darah tinggi (juga dikenali sebagai strok atau hipertensi) adalah salah satu daripada pnyakit kronik yang kerap berlaku kat sini (sakit jantung, diabetes, dan kanser). Tapi darah tinggi bukan boleh dibuat main woo.. sebab ia adalah […]

Continue Reading