Bukan Sekadar Berdiri Atas Kerusi

Tempoh hari Shai ada kongsikan pada kawan-kawan, yang Shai excited giler lepas confirm dapat pergi ke seminar Intensif Magnet Kekayaan dan Kejayaan (IMKK) pada  21-24hb Mei di menara PGRM Cheras. Tak dapat dibayangkan betapa bersyukurnya dapat pergi, sebab dari hari kita pergi ke seminar Hidup Luar Biasa dah teringin nak pergi tapi risau fikirkan siapa […]

Continue Reading

Mandi-Manda Di Templer Park

Tempoh hari en.somi dah pergi ke Templer Park ni dengan team bisnes dia untuk shooting produk baja sawit dia (kelas gitew). Hasil explore dan pemerhatian (lebih-lebih lagi aspek keselamatan bila membabitkan beruk yang wujud di situ) membuatkan en.somi terfikir nak bawak kita dengan Naz ke sini untuk bermandi-manda. Like dan share jika bermanfaat!

Continue Reading

[BONUS] Wahai Isteri, Jom Kita Jemput Rezeki Hari Ini

Dalam entri part pertama saya kongsikan tips yang biasa kita dengar tapi tetap praktikal dan berkesan untuk menjemput rezeki, entri yang ni pulak saya kongsikan hasil dari pengalaman dan tips yang telah dicuba jaya untuk kebaikan rumahtangga. 🙂 Percayalah, seorang isteri pun ada superpower dia dalam menjemput rezeki, walaupun dia bekerja di opis. Like dan […]

Continue Reading