Skincare Untuk Kulit Kombinasi 2020

skincare untuk kulit kombinasi

Okeh, ni review dan update skincare untuk kulit kombinasi tahun ni, sebab Shai agak intentional untuk penjagaan kulit sekarang ni. Bab skincare ni sesuatu yang Shai dah amalkan lama dah, lagi-lagi sejak dapat set skincare pertama masa umur 12 tahun hehe.. dan pesen Shai ni, cari jalan untuk jimat sebanyak mungkin sebab skincare ni kalau dikira belanja boleh […]

Continue Reading

Tutorial Mekap Cepat Untuk Yang Sibuk

Post tutorial mekap cepat untuk yang sibuk ni, khas untuk korang yang rasa ada keperluan untuk bermekap. Sebab untuk perempuan, nak bermekap itu adalah satu kewajipan, kurang-kurang dengan pakai bedak dan sedikit tinted lip balm pun dah cukup. Bukan apa, tak pakai mekap nanti nampak pucat dan sememeh tak elok pula. Good impression still penting […]

Continue Reading

Hanya 3 Jenis Beg Yang Diperlukan Wanita

jenis beg yang diperlukan, handbag, beg yang sesuai, memilih beg, memilih beg tangan

Idea mencari beg ini sejak beberapa hari, yang Shai datang mood mencari beg baru (biasalah, nafsu nak bershopping datang) dan pada masa sama, being a practical dan penjimat I am, Shai fikir dulu samada perlu ke untuk beg satu lagi, sedangkan dah ada sebelum ini? Sebab Shai tak nak bazir duit for no reason (pantang […]

Continue Reading
1 2 3 5