Idea Untuk Anak Autism Membaca

Dah lama Shai mencari tips untuk anak autism membaca sebelum ini, dalam persediaan awang ni nak masuk sekolah rendah, dan juga sebagai latihan untuk dia sendiri seawal yang mungkin. Tapi tu lah, dengan Naz being mildly autistic this will certainly be a challenge, as most of these kids diagnosed as taking things literally hehe..

Continue Reading

Review: Philips Iron Steamer

Post ini adalah untuk review produk Philips Iron Steamer yang Shai baru beli beberapa hari. Cerita yang agak kelakar, sebab seterika yang ada dekat rumah dah kena masuk dengan lipas. Habis rosak circuit dalam tu, sama ja dengan microwave oven sebelum ini yang ada spark/letupan kecil belakang microwave tu masa tengah running. Bahaya sungguh dan […]

Continue Reading
1 4 5 6 7 8 42