Nak Kurus?

Nak kurus?

Pertanyaan yang sering berlegar-legar di minda kita, lebih-lebih yang telah beranak ramai. Mana tak nya, sejak bergelar isteri lagi kita dah otomatik dahulukan hal suami dan keluarga melebihi keperluan sendiri kan. Tu baru suami, kalau yang dah beranak satu, dua, tiga, lima?

kain batik

berap helai kain batik kepunyaan anda?

Kain batik tu, umpama uniform rasmi kita di rumah, sebaik sahaja menyarung kain tu kita terus tangkas menguruskan keperluan anak dan suami.

Bagaimana Pula dengan Keperluan Diri?

Namun mampukah diri ini mendapatkan bentuk tubuh masa zaman anak dara, tambah lagi dengan kes-kes rumahtangga yang ada, sedikit sebanyak menakutkan kita juga. Masihkah ingat lagi kisah Mah?

Jika kita tak mahu lalui keadaan seperti itu, maka anda mahu lakukan perubahan demi kebaikan diri dan suami.

Saya Sedia Membantu untuk Anda Kurus, dengan Mudah dan Cepat

Saya faham, saya juga seorang ibu dan isteri. Dan juga menguruskan dua jenis bisnes online serta personal coaching juga, jadi bayangkan saya terkejar-kejar deadline projek, berjaga malam untuk menyiapkan tugas dan juga memastikan rumah sentiasa bersih (saya ni cepat serabut sket tengok sepah-sepah ni. Hehe).

mom running

Klik sini, untuk ketahui serba sedikit tentang latar belakang saya.

Namun saya sentiasa pastikan saya sentiasa asingkan masa untuk keperluan diri, melalui pemakanan yang sihat serta mengamalkan senaman yang serasi dengan diri.

Maka terhasilnya kunci asas yang boleh anda gunakan, untuk dapatkan berat idaman anda.

Coaching Kurus Secara Personal

Khas untuk ibu-ibu di luar sana, saya menawarkan khidmat personal coaching untuk ibu-ibu yang masih tercari-cari kaedah yang terbaik untuk kurus.

Jangan risau kerana ia tidak akan membebankan perbelanjaan anda (boleh aja bayar mengikut bulanan) dan saya jamin berat ideal anda akan maintain, dengan menu dan cadangan senaman yang serasi dengan jadual harian anda.

get slim jadi kurus

Tak teringin nak kurus dan curvy mcm gambar kanan ini?

Kerana prinsip dalam program coaching saya, ialah menumpukan kepada punca yang menyebabkan pertambahan berat badan, untuk hasil yang kekal.

Isi Kandungan Program Coaching Kurus

Dalam program ini anda akan diberikan checklist untuk diisikan sebagai asas kepada data dan permulaan coaching, yang merangkumi gaya hidup, jadual harian, gaya pemakanan, dan senaman.

Cadangan menu dan senaman akan dihasilkan, bersesuaian dengan gaya hidup anda (ya, jadi seorang isteri sibuk tau) agar tidak menggangu tugas anda yang lain, serta follow up secara tetap, untuk melihat perkembangan dan pembaikan.

eBuku yang berupa panduan dan konsep program juga akan diberikan secara percuma.

Testimoni Coaching

Antara hasil coaching saya kepada ibu-ibu yang nak kurus. Klik untuk lihat dengan lebih jelas.

testi ebook atkins 1

Harga Personal Coaching

Harga untuk program coaching ini, bergantung kepada beberapa faktor iaitu tempoh coaching, target yang ingin dicapai, penggunaan elemen tambahan dan juga (semestinya) bajet anda.

Namun suka saya kongsikan, ketika ini (sebelum ia diupdate) harga coaching adalah tidak lebih RM200, selama 3 bulan (dalam RM67 sebulan sahaja). Jauh lebih murah dari kadar biasa di gim iaitu RM200++ untuk 1 sesi.

Jika anda mahu saya membantu menyelesaikan masalah berat badan anda, jangan segan-segan untuk hubungi saya melalui telefon/whatsapp (017-915 3260; Shai) atau pm terus ke fb saya (klik icon fb di bawah page ini).

Tempat saya sengaja had kan, agar dapat menjaga kualiti coaching saya, kepada anda. 🙂

InsyAllah, iktihar yang saya tunjukkan akan menjadi penyelesaian terbaik untuk anda. tak perlu runsing dengan tubuh lagi!

2 Comments

  1. Assalamualaikum sis. Saya nak kuruskan cik abang tersayang saya ni. Boleh masuk coaching juga tak

    • Wassalam kak, ya akak yang msg saya sebentar tadi. hihi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *