Satu Cara Nak Kurus Cepat Selepas Bersalin

Nak diet Atkins tak boleh, nak makan produk kurus pun tak boleh, macam mana nak kurus?? Shai banyak mendapat feedback dan pertanyaan dari pembaca blog ini (terima kasih tau!) mengenai cara terbaik untuk turunkan berat badan yang berlebihan, selepas melahirkan anak. Di mana, pertanyaan ini dari entri Shai yang banyak mengupas isu Atkins, serta cara […]

Continue Reading

Untuk Anak; Tambah Selera Atau Cukup Nutrisi?

Antara keluhan yang biasa Shai dengar ialah kawan-kawan yang nak tahu yang mana satu adalah pilihan terbaik, samada Mealshake atau Vitalea for Children. Shai dah gunakan kedua-dua supplemen tambahan ini kepada Naz mucuk tu jadi Shai tahulah bagaimana ia digunakan serta tujuannya (research habis-habis sebelum nak beli kot). Jadi harapnya penjelasan dalam entri ini akan […]

Continue Reading

Hati Aku Kotor Betul, Kena Detoks Dengan Apa?

Hati, berapa ramai yang ambil pot dengan kesihatan hati kita? Rasanya hati yang berkait dengan emosi yang kita selalu sibuk kan? Hihi.. Saya pun tak sangat sebenarnya sebelum ni (ceh) tapi selepas mengetahui en.somi dan mama ada simptom-simptom yang berkaitan dengan masalah hati, tergerak juga untuk ambil peduli kesihatan hati ini. Like dan share jika […]

Continue Reading