Review keyboard logitech MK315

keyboard, review, logitech, mk315

Post fresh review keyboard logitech MK315, lepas sekian lama survey keyboard nak ganti yang lama, akhirnya dapat juga beli lepas jumpa satu yang berkenan dihati, walaupun tak sama dengan apa yang diimpikan sebelum ini. Nak beli keyboard pun satu isu besar jugaklah, sebab kita bekerja banyak menaip, jadi nak elak jari jemari ni jadi lenguh […]

Continue Reading

Review App Belajar Membaca

App Belajar Membaca, yang Shai gunakan sebagai salah satu kaedah dalam homeschool Naz ni. Apps ni Shai jumpa dalam App Store, dan setakat ini Shai sangat2 puas hati, malah boleh anggap nilai penggunaan app ini lebih daripada apa yang Shai bayar. Tak mahal pun, hanya RM3.90, sekali bayar sahaja. Like dan share jika bermanfaat!

Continue Reading

Review: Philips Iron Steamer

Post ini adalah untuk review produk Philips Iron Steamer yang Shai baru beli beberapa hari. Cerita yang agak kelakar, sebab seterika yang ada dekat rumah dah kena masuk dengan lipas. Habis rosak circuit dalam tu, sama ja dengan microwave oven sebelum ini yang ada spark/letupan kecil belakang microwave tu masa tengah running. Bahaya sungguh dan […]

Continue Reading