Skincare Untuk Kulit Kombinasi 2020

skincare untuk kulit kombinasi

Okeh, ni review dan update skincare untuk kulit kombinasi tahun ni, sebab Shai agak intentional untuk penjagaan kulit sekarang ni. Bab skincare ni sesuatu yang Shai dah amalkan lama dah, lagi-lagi sejak dapat set skincare pertama masa umur 12 tahun hehe.. dan pesen Shai ni, cari jalan untuk jimat sebanyak mungkin sebab skincare ni kalau dikira belanja boleh […]

Continue Reading

3 Tips Mudah Dan Bajet Untuk Kulit Sihat

tips kecantikan bajet, murah,

Banyak produk kecantikan untuk kulit kita dan pada masa sama shai personally fikir penjagaan untuk kulit sihat pun penting juga. Sebab dari kulit sihatlah akan nampak kulit cantik kan. Dan bagusnya, nak dapatkan kulit sihat pun tak susah atau mahal mana, asalkan konsisten sampai menampakkan hasil, dan teruskan untuk maintain agar kulit kekal sihat. Caranya? […]

Continue Reading

Review Maybelline Creamy Matte Lipstick 

lip matte, jual lip matte, maybelline creamy matte

Waktu sale Watson hari tu macam biasa shai akan meluru turun ke Watson dan belek apa-apa yang berbaloi beli masa sale (#saleislife). Mana tau yang sale tu ada dalam wishlist, takdalah rasa bersalah nak membeli sebab dah lama aim hehe.. Dan nak masuk dalam wishlist pun, lepas Shai dah fikir habis2 dan tengok kalau ada […]

Continue Reading
1 2 3 8