Jaminan untuk Anda

Tahniah saya ucapkan dahulu kerana jika anda klik page ini bererti anda layak untuk mendapatkan pass VIP dari saya.

Saya Shaima, seorang pengedar Shaklee (ID: 1145512) di kawasan Selangor dan Kuala Lumpur, serta menawarkan perkhidmatan kepada seluruh Malaysia. Ibu kepada seorang anak, saya berpengalaman sebagai penulis bebas untuk website di luar negara, dalam niche kecantikan dan kesihatan selama empat tahun (baca lanjut di sini).

Saya mengkhususkan kepakaran dan minat saya dalam isu kecantikan dan kesihatan, lebih-lebih lagi dalam membantu kaum wanita untuk mendapatkan berat badan yang ideal, melalui konsultasi, follow up, dan coaching secara peribadi.

Page ini adalah sebagai disclaimer untuk pembaca jika ada yang nak membeli produk dengan Shai. Di mana buat masa sekarang ini adalah Shaklee (mohon tidak alergik dengan perkataan ini hehe).

Jaminan untuk Anda

Jaminan yang dimaksudkan ini adalah sebagai satu bentu ‘offer’ Shai kepada pembaca sekalian sekiranya masih risau/hesitant untuk dapatkan konsultasi, atau kerana perkongsian Shai dalam blog post yang berkaitan yang memerlukan anda untuk bertanya lebih lanjut.

  • Jika ada pembaca yang mahu tahu lebih lanjut mengenai produk shaklee berkaitan dengan masalah kesihatan/tujuan yang ingin dicapai, anda akan dapat konsultasi menyeluruh dan disesuaikan dengan keperluan dan juga (semestinya) bajet yang ada. Tiada paksaan, malah Shai suka anda beli kerana anda tahu tujuannya. Barulah berbaloi kan? 😉

Ini kerana polisi shaklee yang tidak menjual produk di farmasi dan kiosk (walaupun realitinya ada, itu isu lain) melainkan online sahaja untuk konsultasi penuh. Selain daripada aspek naikkan talent yang mahu berusaha dalam bisnes mereka dengan menyediakan perkhidmatan kesihatan yang sepadan (bukan main jual ja. Walaupun ada seller sebegini jadi kita perlu cari sebaiknya).

  • Kepakaran Shai adalah dalam aspek menurunkan berat badan dan kesihatan (fitness. Untuk isu lain juga boleh dibantu namun sebaiknya dapatkan nasihat doktor untuk penyakit serius. Dalam prinsip shaklee, supplemen ini tidak lebih sebagai ikhtiar dan pelengkap cara kepada ubat yang dibekalkan doktor (medical and therapeutical untuk gabungan yang cantik)
  • Isu beli dengan dengan seller lain (SID lain atau terkini web ‘lazatlah’) tapi minta konsultasi SID lain. Jika ini berlaku Shai mohon maaf siap-siap ya; tidak adil kepada pembeli lain yang beli dengan kita (siap follow up dan after sales servis lagi). Kalau sekadar yang umum tak apalah, kita berkongsi ilmu sama-sama juga 😃
  • Lain produk lain manfaatnya dan belum diambil kira faktor lain (dos, tujuan, ubat doktor dll). Nak cerita mudah, telan vivix terus sebab dia target DNA terus. Second best is ESP sebab dia target setiap sel. Namun sebaiknya ia akan berbalik kepada konsultasi juga ya.

Kerana setiap orang mempunyai masalah yang unik dengan cara tersendiri, anda perlu mendapatkan nasihat daripada yang berpengalaman, dan saya akan bantu anda sebaik mungkin, untuk mendapatkan kesan yang maksimum, hasil pembelian anda.

Sekiranya anda ada sebarang masalah/kerisauan, hubungi saya (call/whatsapp 017-915 3260) atau pm saya terus di fb (ada icon  facebook di page ini) untuk dapatkan bantuan konsultasi serta khidmat nasihat, dari saya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *