Top Post 2019

Tamat 2019 ni dan serius tahun ni antara tahun yang pada Shai sangat seronok (in terms of exciting) dan ia seperti ditulis dalam salah satu post seperti yang ni. In any case, Shai nak recap post terbaik tahun 2019 dan sedikit sebanyak ia memberi gambaran post apa yang yang korang suka dan bermanfaat sekali. 😀 Klik gambar untuk baca ya.

Top Post 2019

Post ni dari beberapa tahun lepas jadi top dan nampaknya akan berterusan juga. Bersyukur sebab sedikit sebanyak perkongsian dalam post ini membantu korang yang sakit gastrik ni. Sebab Shai pernah kena sebelum ni, dan serius lah tak nak kena balik.

Korang yang tak pernah kena tu, mintak jauhkanlah sebab azab wehh..

Post ini pula top untuk sebab lain – Shai dah lama berkecimpung dalam penulisan dalam kecantikan jadi Shai rasa nak kumpulkan satu post utama dalam satu tempat untuk senang korang nak baca. Dan happy sebab ramai yang baca (sampai top tempat kedua post ini :D). dalam post ni pun ada ebook kecantikan untuk korang Shai buat.

Gi lah klik gambar bawah ni, dan ambil (download, bukan ambil dengan tangan hehe). ye, free je untuk korang.

Post ini pula rasanya lanjutan kepada post pertama tadi sebab topiknya agak berkait iaitu makanan berangin ni sebaiknya yang gastrik jauhkan dulu. Nanti bertambah2 angin dalam badan tu pula.

Yang post ni pernah jadi top satu masa dulu dan still dalam ranking. Post khusus yang senaraikan resipi diet atkins yang simple untuk fasa 1 (yang fasa 2,3,4 pun boleh je takda hal). Klik untuk salin resipi tu ya.

Nota: kalau korang nak post khusus tentang kesihatan, Shai ada asingkan dalam blog khas di sini.

Yang ni Shai tak expect boleh jadi top post juga sebab sekadar review alang2 dah beli produk Herbal Essences masa sale, jadi korang nak membeli pun tahu nak pilih mana satu ye dok.

Post dari bulan 7 dan Shai masih gunakan syampu tersebut dan hasilnya tetap superb untuk rambut (pakai sikit2 sebab sayang woo).

Okeh, itu je lah kot untuk recap post terbaik sepanjang 2019. Ke korang nak ranking sampai 100? 😛

In any case, semoga tahun 2020 ni banyak impian Shai tercapai dan lebih banyak blog post boleh Shai tulis untuk manfaat korang. Amin2!

Like dan share jika bermanfaat!

Artikel Berkaitan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge