[Update Terkini]Kompilasi Testimoni Ebook Atkins Untuk Ibu Menyusu

“terima kasih sis. Ebook yang sis tulis ni senang sangat nak faham tentang Atkins. Tak payah nak cari merata-rata, cukup ebook ni je pun boleh mula diet”.

Asal nak menulis ebook ni kerana tergerak hati selepas melihat keluhan dan rungutan ibu-ibu yang susah hendak berdiet. Yelah, sibuk ngn anak, kerja lagi.. tapi jauh di sudut hati dan pankreas, teringin nak vogue balik, macam zaman anak dara dulu. Hasilnya:

Coaching Atkins Untuk Ibu-Ibu Kurus

Pelbagai rule yang perlu diikut, cara yang perlu dibuat, dan belum kira, kos yang perlu dibayar (ada yang spend sampai ribu-ribu habis di slimming center) namun berat yang diidamkan tu hanyalah sekejap sahaja.

Lepas tu berganda-ganda naik berat badan nya. Adesss…

Sebab tu saya hasilkan ebook ini, agar dapat memudahkan ibu-ibu untuk kurus (dan MAINTAIN kurus) disamping sibuk menguruskan kerja dan rumahtangga. Alang-alang jadi menarik balik di mata suami, dapat juga pahala dan berkat dalam hubungan mereka, insyAllah.

Selingan: Ebook Atkins untuk Ibu Menyusus edisi kedua ini akan digantikan dengan edisi ketiga (dan terakhir). Klik gambar ini untuk info lanjut ya.

mana tau, suami akak pulak sibuk2 nak g gim sume, tengok bini dia lawa. Heh heh.. kuranglah sket pangkat PJK tu

Tak mahu cerita panjang. Ni dia, kompilasi testimoni hasil coaching saya untuk ibu-ibu yang nak kurus, kekal kurus.

Testimoni Coaching Atkins

testi ebook atkins 1

testi ebook atkins 2

Yang paling bahagia rasanya, kawan saya preggy after berAtkins. Wow!

testi preggy after atkins

Sebabnya mudah sahaja, Atkins adalah suatu bentuk diet clean – mencuci segala macam bahan kotor dan meperbetulkan hormon dalaman (khususnya wanita). Jadi jika anda nak mengandung atau mengalami masalah penyakit berkaitan hormon (cyst, fibroid, PCOS), saya yakin Atkins boleh membantu.

Sebab saya menekankan dalam grup coaching – sambil berAtkins, pilih makanan yang SIHAT sahaja.

Nota: PJK yang dimaksudkan adalah Perut Jauh Kedepan. Tidak berkaitan dengan penganugerahan pangkat PJK oleh Yang Dipertuan Agong.

Teaser sedikit, ada tak mommys yang mahukan buku ini?

BUKUTEASER

Hanya perlu :

teaser CTA

Cepat tau, buku yang Shai hasilkan ini amatlah terhad dalam simpanan. 😉 Dalam buku ini juga ada jemputan eksklusif untuk anda.

Oops Update: buku Diet Atkins Puasa ini telah ditamatkan pengedarannya. Sebagai alternatif, anda boleh dapatkan panduan dan tips Atkins yang mudah, padat, dan dengan material yang diperlukan untuk anda bermula diet dari Shai dengan KLIK GAMBAR ini. Klik tau. ^^v

Cover Ebook

P/S: Jika ada apa-apa persoalan, boleh pm terus ke fb saya (Shai Kesihatan) ya (icon fb di atas kanan) 😉

 

Update terkini. Atas permintaan ramai dan feedback yang bertalu-talu; Shai sedang edit, tambah dan mantapkan lagi ebook Atkins untuk Ibu Menyusu, edisi ketiga dan terakhir.

Ebook ini agak tebal, dan lengkap untuk anda merujuk, tambah pengetahuan, serta gunakan alat/tools yang diperlukan untuk untuk capai berat ideal dan kekalkannya. Shai ulang, ebook ini agak tebal, agar membantu anda di mindset yang betul sebelum bermula proses kurus, selain memastikan ebook ini berbaloi dengan apa yang anda bayar. Jangan risau, harganya dah ditetapkan sebagai berpatutan dan pelaburan sekali seumur hidup.

Edisi Final dengan cover lebih mantap

Sementara dalam pembikinan, Shai amat alu-alukan feedback dan idea dari anda. Kalau ada cadangan boleh utarakan di komen (sila letakkan email yang biasa anda guna) dan yang bagi feedback tersebut akan dapat ebook ini secara percuma saja, sebagai menghargai jasa baik anda. Komen tersebut tidak akan dipublish demi menjaga privasi maklumat anda, jadi anda boleh share apa yang anda nak sangat2 ada dalam ebook ini, demi nak kurus.

Nota: Feedback yang betul2 dan ikhlas nak share lerr..kalau sekadar tangkap muat Shai bolayan

 

MommyLotte

Seorang ibu muda yang ingin menjadi seorang SUPERMOM. Apa-apa sahaja tips multitasking, hack jimat masa, cara tambah tenaga, dan fit sentiasa akan saya ambil, hadam, dan kongsi kepada anda. :)

143 Comments

  1. salam sis,
    saya masih bf baby bru 7 bulan.Tapi blh ke untuk diet atkins.Berat bdn sy naik mendadak sangat.Perlu kan bantuan and sy berminat ebook untk diet atkins.
    ini email saya

    • Wassalam wbt. Ya boleh kerana anak dah umur 7 bulan (minimum 6 bulan DAN telah mengambil solid food dengan konsisten). Saya telah emailkan ebook tersebut. Mohon semak ya. Nantikan juga ebook atkins untuk ibu menyusu yang ketiga (dan terakhir) di post terbaru di blog ini. Semoga bermanfaat. 😀

  2. salam,,, saya nak sangat ebook tu.. please =)

    • Wassalam wbt. Saya telah emailkan ebook tersebut. Mohon semak ya. Nantikan juga ebook atkins untuk ibu menyusu yang ketiga (dan terakhir) di post terbaru di blog ini. Semoga bermanfaat. 😀

  3. Salam sis.saya teringin sangat mengamalkan diet utk ibu menyusu ni.blh email sya x? Tq sis..
    Ni email sya

  4. Saya nak jugak sis..bantulah saya ibu mnyusu yg semakin menggemuk ni.huhu.. emel:
    Tq ya sis ☺

  5. Salam..hai sis ,macam mana cara untuk dapatkan ebOok..nak try dA ..saya full bf ,baby 1tahun 1 bulan dah.. 🙂

  6. sy berminat sis.. boleh sy dptkan ebook

  7. Salam, saya berminat untuk dapatkan ebook atkins for bf moms. Boleh email saya?

  8. Boleh sy dapatkan ebook tersebut? Tq 😸

  9. Assalamualaikum..sy bf mom jg..bby da 8m..sy nk ebook ni blh..

    Email :

  10. Salam sis. Blh emel sy cara utk dapatkan ebook tersebut. Emel sy . Tqia.

  11. Salam.. Hai sis. Saya berminat dengan ebook..Macam mana cara untuk dapatkan nya..

  12. Salam.. Blh sy dptkan ebook puasa atkin? Trima kasih 🙂

  13. Assalam sis, sy berminat dgn ebook ni. Mcmana sy nak dptkan ebook ni ya…

  14. Assalamualaikum mcm mana sy nk dptkn ebook ny

  15. boleh sy nak jgk ebook atkins ibu menyusu tu?
    tgh susukan baby 8bulan n nak juga turunkn berat badan yg makin hari makin membesaq ni…kalo boleh terima kasih byk2…..

    kalo dah kne beli berapa harganya.
    whatsapp or email sy ya….0199089876

    • Assalamualaikum dan salam sejahtera sis.

      Saya telah emelkan ebook tersebut, mohon check ya.

      Saya doakan sis mendapat manfaat daripada ebook ini, dan maintain berat ideal sampai bila-bila. Insya Allah. 😀

    • Boleh x saya nak menu fasa 1 ni waktu pagi petang dan malam..nak buat atkin sebab body dah naik banyak kilo lpas baby umur setahun..sekarang masih menyusu.

      • Maaf atas kelewatan membalas komen sis ya. Sis boleh checkiout di blog post saya menu fasa 1 yang saya kumpulkan serba sedikit.

    • Assalamualaikum dan salam sejahtera sis.

      Saya minta maaf sangat2 kerana lambat membalas pm sis, kerana terlalu sibuk bebrapa ketika ini.

      Saya telah emelkan ebook tersebut, mohon check ya.

      Saya doakan sis mendapat manfaat daripada ebook ini, dan maintain berat ideal sampai bila-bila. Insya Allah. 😀

  16. assalam.sy nak jugak ebook atkin utk mummies nii..sy myusu beby 11m.ni emel sy

    • Assalamualaikum dan salam sejahtera sis.

      Saya minta maaf sangat2 kerana lambat membalas pm sis, kerana terlalu sibuk bebrapa ketika ini.

      Saya telah emelkan ebook tersebut, mohon check ya.

      Saya doakan sis mendapat manfaat daripada ebook ini, dan maintain berat ideal sampai bila-bila. Insya Allah. 😀

    • Assalamualaikum dan salam sejahtera sis.

      Saya minta maaf sangat2 kerana lambat membalas pm sis, kerana terlalu sibuk bebrapa ketika ini.

      Saya telah emelkan ebook tersebut, mohon check ya.

      Saya doakan sis mendapat manfaat daripada ebook ini, dan maintain berat ideal sampai bila-bila. Insya Allah. 😀

    • Assalamualaikum dan salam sejahtera sis.

      Saya minta maaf sangat2 kerana lambat membalas pm sis, kerana terlalu sibuk bebrapa ketika ini.

      Saya telah emelkan ebook tersebut, mohon check ya.

      Saya doakan sis mendapat manfaat daripada ebook ini, dan maintain berat ideal sampai bila-bila. Insya Allah. 😀

  17. Salam.sy brmint tpi xde fb.cmner sy bole dptkn ebook ni ye.tq

    • Assalamualaikum dan salam sejahtera sis.

      Saya minta maaf sangat2 kerana lambat membalas pm sis, kerana terlalu sibuk bebrapa ketika ini.

      Saya telah emelkan ebook tersebut, mohon check ya.

      Saya doakan sis mendapat manfaat daripada ebook ini, dan maintain berat ideal sampai bila-bila. Insya Allah. 😀

    • Assalamualaikum dan salam sejahtera sis.

      Saya minta maaf sangat2 kerana lambat membalas pm sis, kerana terlalu sibuk bebrapa ketika ini.

      Saya telah emelkan ebook tersebut, mohon check ya.

      Saya doakan sis mendapat manfaat daripada ebook ini, dan maintain berat ideal sampai bila-bila. Insya Allah. 😀

  18. Sis, sya berminat nak ebook nih jugak.
    Supernifzbaru je tulis MENGAPA BADAN KITA PERLUKAN SUPPLEMEN?My Profile

    • Assalamualaikum dan salam sejahtera sis.

      Saya minta maaf sangat2 kerana lambat membalas pm sis, kerana terlalu sibuk bebrapa ketika ini.

      Saya telah emelkan ebook tersebut, mohon check ya.

      Saya doakan sis mendapat manfaat daripada ebook ini, dan maintain berat ideal sampai bila-bila. Insya Allah. 😀

    • Assalamualaikum dan salam sejahtera sis.

      Saya minta maaf sangat2 kerana lambat membalas pm sis, kerana terlalu sibuk bebrapa ketika ini.

      Saya telah emelkan ebook tersebut, mohon check ya.

      Saya doakan sis mendapat manfaat daripada ebook ini, dan maintain berat ideal sampai bila-bila. Insya Allah. 😀

    • Assalamualaikum dan salam sejahtera cikpuan.

      Terlebih dahulu saya ingin memohon maaf yang tak terhingga kerana terlalu lewat untuk reply msg cikpuan. Untuk bacaan lanjut, ebook yang saya sediakan (edisi kedua) telah diemelkan secara percuma kepada cikpuan atas kelewatan saya reply msg cikpuan.

    • Assalamualaikum dan salam sejahtera cikpuan.

      Terlebih dahulu saya ingin memohon maaf yang tak terhingga kerana terlalu lewat untuk reply msg cikpuan. Untuk bacaan lanjut, ebook yang saya sediakan (edisi kedua) telah diemelkan secara percuma kepada cikpuan atas kelewatan saya reply msg cikpuan.

  19. Assalamualaikum . Sy pn berminat utk dptkn ebook nih. Masih boleh lagi ker? Sy fully bf bby 10 bln..ni kali pertama nk tru atkin..email kt sy ye..
    tq

    • Assalamualaikum dan salam sejahtera cikpuan.

      Terlebih dahulu saya ingin memohon maaf yang tak terhingga kerana terlalu lewat untuk reply msg cikpuan. Untuk bacaan lanjut, ebook yang saya sediakan (edisi kedua) telah diemelkan secara percuma kepada cikpuan atas kelewatan saya reply msg cikpuan.

  20. Assalamualaikum sis. Sy berminat nk dptkn eBook ni sb lps brsalin brat sy naik mndadak smpi 100kg. Sy mmg fully bf anak smpi la skg ni anak dh 1thn 5 bln. Sy tak ada acc FB. Jadi macam mana sy nak hubungi sis psl eBook ni ye? Sy nak sgt buat diet Atkins ni sb skg sy slu sakit tulang blkg sb obes. Sorry sis panjang pula komen sy ni. Tq..

  21. Salam sis blh emailkan diet atkins u ibu menyusu…
    Tq sis

    • Assalamualaikum dan salam sejahtera cikpuan.

      Terlebih dahulu saya ingin memohon maaf yang tak terhingga kerana terlalu lewat untuk reply msg cikpuan. Untuk bacaan lanjut, ebook yang saya sediakan (edisi kedua) telah diemelkan secara percuma kepada cikpuan atas kelewatan saya reply msg cikpuan.

  22. Salam sis, sy berminat dengan ebook ni. Tilong email. Terima kasih

    • Assalamualaikum dan salam sejahtera cikpuan.

      Terlebih dahulu saya ingin memohon maaf yang tak terhingga kerana terlalu lewat untuk reply msg cikpuan. Untuk bacaan lanjut, ebook yang saya sediakan (edisi kedua) telah diemelkan secara percuma kepada cikpuan atas kelewatan saya reply msg cikpuan.

  23. Salam sis..sy berminat nak dapatkan eBook ni. Tp sy full bf. Bolehke ye?

    • Wassalam sis Natasha
      Boleh sis, ebook ini dikhaskan untuk ibu menyusu juga. Saya sediakan menu, tips, dan panduan rutin senaman dalam Ebook tersebut. Mohon pm terus kepada fb saya untuk memudahkan sis mendapatkannya.

      • Salam sis, klu sy xde fb acc mcmna nk dptkn eBook ni? Anak sy dh 17mths tp still bf.. sy jd rsau nk bt DA lpas baca psl susu boleh jd racun sb proses ketosis tu.. Sy nak sgt try DA ni.. tq.

        • 17 months boleh diet dear. Mohon emelkan kepada saya permasalah puan? Di

  24. Saya berminat nak dapatkan ebook atkins. Saya ibu yg menyusukan bby dan ingin turunkan berat badan..

    • Terima kasih kerana berminat dengan Ebook ini puan
      Mohon pm terus kepada saya di fb ya. 😀

    • Terima kasih kerana berminat dengan Ebook atkins untuk ibu menyusu ini. Boleh Etyha pm kita terus ke fb Shai? Lagi mudah untuk sis dapatkan ebook ini

    • Salam puan. sy berminat nak dapatkan ebook ini. mohon emelkan

      • Assalamualaikum dan salam sejahtera cikpuan.

        Terlebih dahulu saya ingin memohon maaf yang tak terhingga kerana terlalu lewat untuk reply msg cikpuan. Untuk bacaan lanjut, ebook yang saya sediakan (edisi kedua) telah diemelkan secara percuma kepada cikpuan atas kelewatan saya reply msg cikpuan.

  25. Macam mana saya nak dapat kan e-book nih..

    • Puan Azura, mohon pm terus ke fb saya? Lebih mudah untuk puan dapatkan ebook ini. 🙂

  26. Saya berminat dengan ebook untuk diet atkin sebab sy ibu menyususu dengan berat badan berlebihan

    • Maaf ya cikpuan Nor Mimi Amira, ebook tersebut dihentikan pengedarannya untuk sementara waktu, untuk memberi laluan kepada pengedaran buku atkins waktu puasa yang dilancarkan sebelum ini. Jika cikpuan mahu, boleh pm saya terus ke fb untuk konsultasi lanjut. 😀 Insya Allah saya akan konsult sebaik mungkin.

  27. saya pun nak ebook ni…tolong sent kat email saya ye..
    trima kasih banyak

    • Maaf ya cikpuan Nadiah, ebook tersebut dihentikan pengedarannya untuk sementara waktu, untuk memberi laluan kepada pengedaran buku atkins waktu puasa yang dilancarkan sebelum ini. Jika cikpuan mahu, boleh pm saya terus ke fb untuk konsultasi lanjut. 😀

  28. Hai..bley sy dptkan ebook ni x?nk bg kat wife..tq..

  29. Blh emailkn e-book utk sy jgk…dh mcm2 try.. xnk trn berat bdn

    • Mohon maafya, ebook tersebut telah ditutup untuk sementara waktu, untuk beri laluan kepada Shai untuk launch ebook baru sempena puasa ini. :D, Mohon tengok entri baru ya, yang akan di publish sebentar lagi.

  30. Assalam..mintak email saya juga ya ebook ni tq 🙂
    yatbaru je tulis Diskaun untuk Set Prenatal dan Set PostnatalMy Profile

    • Mohon maaf ya, ebook tersebut telah ditutup untuk sementara waktu, untuk beri laluan kepada Shai untuk launch ebook baru sempena puasa ini. :D, Mohon tengok entri baru ya, yang akan di publish sebentar lagi. 😀 Stay tuned!

        • Assalamualaikum dan salam sejahtera sis.

          Saya minta maaf sangat2 kerana lambat membalas pm sis, kerana terlalu sibuk bebrapa ketika ini.

          Saya telah emelkan ebook tersebut, mohon check ya.

          Saya doakan sis mendapat manfaat daripada ebook ini, dan maintain berat ideal sampai bila-bila. Insya Allah. 😀

  31. berminat jgk untuk dapatkan e-book ni…boel emailkan kpd saya yer

  32. assalamualaikum sis..boleh saya dapatkan ebook tu?? berminat sgt nk try diet atkins..tq

  33. Assalamualaikum..sis boleh x sy pon nak dapatkan ebook DA untuk ibu mnyusu ni..nak cuba la..Tenkiu sis 🙂

  34. Hi sis…saya pun berminat nak kurus…boleh saya dapatkan ebook ni…tq

  35. Slm. Sy pn berminat utk dptkn ebook nih. Masih boleh lagi ker? Tq

  36. Hi boleh emailkan saya ebook ini.

    Terima kasih

  37. Boleh saya dapatkan ebook DA utk ibu menyusu ni?

    • terima kasih kerana sudi melawat blog nini, saya telah emelkan ebook tersebut kepada sis. 😀

  38. saya nak kurus juga!!! mohon emailkan ebook. terima kasih ye!!!!

    • terima kasih ya, saya telah emelkan ebook tersebut kepada sis. 😀 yeay!!! XD

  39. Assalammualaikum,
    saya nak berdiet atkins tapi baby masih myusu badan walaupun dah 2 tahun.. nak kurang 20kg utk dptkan berat ideal dlm bmi. Sekrang 75kg nak kurang ke 55kg. Planning untuk dapatkan anak kedua..tapi harus kurus dulu..hehehe.. Saya nak ebook boleh puan?

    • terima kasih ya, saya telah emelkan ebook tersebut kepada sis. 😀 semoga bermanfaat!

  40. Sis… Boleh emailkan ebook diet atkins utk ibu yg menyusukn…thank you

  41. salam sis.. saya seorang ibu yg masih bf anak saya yg berumur2thn 3bulan n berminat nak amalkan diet atkins ni.. bagaimana saya blh dapatkan ebook ni ya.. tqvm 🙂

  42. Hi sis…macam mana caranya saya nak dapatkan ebook tentang diet atkins ya….masih menyusu kn ank lagi .tq sis

  43. Hi sis, nak buku ni juga. Emel saya thanks sis.

  44. Minta sis tolong emaillan ebook nie di email sy .. Thank you sis..

    • Sama-sama dear. emel telah dihantar. Kalau sudi, add saya di fb ya (shai kesihatan) 😉

  45. Assalammualaikum boleh emelkan ebook n..

    • Ya masih lagi sempat. Mohon emel ya atau pm terus ke fb kita?

  46. Assalam sis, sy berminat jugak.. Blh emelkan dekat saya tak..? Tqvm ye

      • Assalam Sis, saya minat jugak nk dpatkan ebook ni..leh emelkan kat saya x..emel saya . Terima kasih

        • Telah di emelkan ya sis. 😀 Mohon add saya di fb untuk dapatkan tips2 kesihatan dan kurus, yang terkini

  47. Saya pun berminat. Nak ebook ni jugak. Saya baru bace page ni. 🙂

  48. Assalamualaikum, saya pon berminat untuk dapatkan copy ebook ini.Ni email saya: . TQVM

  49. Hai…sy berminat nk ebook ni. Camna ya sis?. Tq.

    • Saya dah emel, mohon check, dan komen di sini ya. 😉

  50. sis mintak sis sendkn ebook untuk atkins diet

    • Saya dah send kan. nnt check emel, dan komen di sini ya. 😉

  51. Salam, kalau blh sy pun nak 1 copy ebook ni.. Masih bf baby 10 bulan..

  52. Salam….boleh bgi cadangan utk sy ber DA utk satu family. Sy bf baby 10bln. Ank2 umur 11thn , 8thn. Nk bgi diorg DA jgk sbb bdn diorg besar.

    • Boleh2 kak Ummi. Saya emelkan info lanjut ke akak ya. terima kasih kerana berminat. Kita usaha untuk kurus 1 family, sebelum raya ni tau. 😉

  53. salam sy berminat jugak .. Bule emelkan dekat saya.. Tq

  54. Kak Kep sangat berminat dengan ebook ini.. Hehehe.. Kalau sudi bolehlah email ke
    Kak Kepbaru je tulis Jelajah Eropah dengan Kak Kep : Main Salji di Mont Blanc, ChamonixMy Profile

    • Apa khabar kak..hihi..Orait Kak Kep, saya emelkan ebook ni tau, 😉

  55. Salam mommylotte…

    Saya still bf baby 1y 7m n nak try Atkins…nak kurus ni nak kurangkan dlm 7-10 kg…hhehheh..
    Please help me!!

    • Wassalam Hani. Sure, no problem. 😀 kita emel tau.
      ============
      Tak dapat emel lah dear. If you want, do contact me at 017-915 3260 atau pm ke fb kita ya (icon fb ada kt bwh entri ni. hihi)

  56. nk try diet atkins….tp x tahu nk mula n cara yg betul….pls advise….
    Sy x preggy….x bf….biasa2 je….
    Tq

    • Boleh ja kak, kalau nak cuba diet Atkins dengan betul, saya boleh bantu dengan coach akak, sehingga dapat berat yang ideal dan sihat. Saya emel ke akak ya.

  57. Hi sis…macam mana caranya saya nak dapatkan ebook tentang diet atkins ya….tq sis

    • Hi! Terima kasih kerana berminat. Boleh sebentar nanti saya emelkan ebook tersebut ke sis. Nasib baik sempat kerana saya belum letakkan harga lagi ebook ini. 😉

Leave a Reply to noridayu Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge