Asam Garam Berniaga Online

berniaga online, beli online

Masuk tahun 2019 ada dekat 6 tahun juga berniaga online. Banyak pengalaman yang dikutip, manis dan kurang manis tu haruslah. Asam garam berniaga online kan, dan kedua-dua pengalaman manis dan yang kurang manis itu yang buat kita berpengalaman dalam aspek perniagaan ini. Well-seasoned orang kata. Sebab nak berniaga yang dikata 9/10 dari perniagaan, cabarannya pun […]

Continue Reading

Orang Ramai Masih Tak Peduli Autism Ni

Baru terkini punya kejadian tentang budak OKU yang kena tahan sebab dikatakan mencabul perempuan. Situasi ini certainly create and uproar between parents/ahli keluarga yang ada pengalaman hadap mereka yang autistik ini, dengan orang yang tak pernah alami pengalaman ini, dan terbahagi samada antara simpati dan empati dengan yang jenis mengecam sesuka hati. Like dan share […]

Continue Reading

Pengalaman Mengamalkan Membaca Quran

Quran. al-Quran, manfaat membaca al-Quran, fadhilat Quran

Post personal ini saja Shai kongsikan kalau-kalau boleh menjadi manfaat kepada yang membacanya. Tak dinafikan banyak artikel dan post berkaitan manfaat mengamalkan membaca Quran ni, termasuk yang berkongsi pengalaman mereka, tapi Shai fikir, apa salahnya. Mana tahu testimoni dari Shai sendiri boleh menyakinkan orang yang masih terfikir-fikir dan tak biasa lagi nak pegang Quran, ye dok? […]

Continue Reading