Set Gastrik Shaklee: Khusus untuk Memudahkan Anda

Khusus untuk yang mengalami gastrik (lagi-lagi pada yang dah bertahun lamanya), pastinya banyak usaha dan produk yang telah dihabiskan untuk sedaya upaya memulihkan sakit gastrik yang dialami. Tak perlu cerita azabnya kerana Shai pernah terkena sekali sewaktu kecil dan sungguh memang perit (masa tu bulan puasa, darjah tiga). Kalau yang dari keturunan bagaimana? Shai pun rasa peritnya sama. Continue Reading

Like dan share jika bermanfaat!

5 Tips Kecantikan Anti-Aging Yang Menjimatkan

Selepas sekian lama buat projek penulisan artikel kecantikan, kesimpulan yang utama ialah perlunya menjaga kulit kita seawal mungkin, agar dapat maintain sampai bila-bila. Obvious bukan, kalau kita buat perbandingan antara orang yang menjaga kulit dengan konsisten, dengan yang mula nak jaga dan rawat selepas suatu masalah berlaku (kedut, contohnya), mana yang lebih berkesan kan? Yang bestnya, tak perlu mahal-mahal pun. Continue Reading

Like dan share jika bermanfaat!

Kurus Dengan Menyeluruh – Healthy Fitness

Antara isu yang biasa dibincangkan dalam sesi diskusi dengan personal coaching Shai dengan mentee, ramai bertanya mengenai potensi kita untuk kurus, especially ayat cepu emas ni “berapa kilo saya boleh turun dalam sebulan?”. Walhal,nak kurus dengan bantuan sebagai pemudah cara, perlulah menyeluruh tak boleh main separuh-separuh je. Continue Reading

Like dan share jika bermanfaat!