Gambar EPIK Dalam DIY Rumah

Gambar ini Shai jumpa masa tengah surf-surf projek DIY simple yang boleh dibuat. Hehe.. Hobi baru nih, sebab rasa puas bila apa yang kita pasang menjadi, walaupun sesimple mana sekalipun. Funny, masa projek pertukangan dalam KH macam tak semenggah je hasilnya, walau setakat rak bekas dan bekas pensil kayu dengna muzik LED. Korang buat projek camni tak?

Tapi serius, gambar-gambar yang kita jumpa ni, serius tak tercapai akal macam mana diaorang boleh pasang benda sampai camni jadinya. Cam tak guna pembaris ke apa langsung.
Continue Reading

Like dan share jika bermanfaat!

Bila Budak Comel Declare Budak Tu Laki Dia

Hari tu saya pernah terbaca post FB tentang seorang ibu bertanya jika ia sesuatu yang normal bila anaknya berkata dia ‘love’ kepada kawan sekelas lelaki dia, belum kira dulu ada anak saudara saya kejar sepupu perempuan dia dan kata ‘cantik’, apa lagi ada si cilik di kawasan perumahan saya dok mengusik Naz, saya tanya dia dok mana, dia berkata ‘tu laki saya kat situ’.

Gulp! Continue Reading

Like dan share jika bermanfaat!