Cerita Periuk

Akhirnya berganti periuk nasi baru. Jenama Nuodi tu,dibeli di Giant Rawang pada hari kedua datang ke sebelah pantai barat dengan takda apa2 melainkan barang2 disumbat dalam kereta wira. Lepas confirm sewa rumah di Bkt Beruntung,terus pergi bandar untuk cari barang keperluan paling asas,salah satunya periuk nasi. Like dan share jika bermanfaat!

Continue Reading

Gambar EPIK Dalam DIY Rumah

Gambar ini Shai jumpa masa tengah surf-surf projek DIY simple yang boleh dibuat. Hehe.. Hobi baru nih, sebab rasa puas bila apa yang kita pasang menjadi, walaupun sesimple mana sekalipun. Funny, masa projek pertukangan dalam KH macam tak semenggah je hasilnya, walau setakat rak bekas dan bekas pensil kayu dengna muzik LED. Korang buat projek […]

Continue Reading