Review: Philips Iron Steamer

Post ini adalah untuk review produk Philips Iron Steamer yang Shai baru beli beberapa hari. Cerita yang agak kelakar, sebab seterika yang ada dekat rumah dah kena masuk dengan lipas. Habis rosak circuit dalam tu, sama ja dengan microwave oven sebelum ini yang ada spark/letupan kecil belakang microwave tu masa tengah running. Bahaya sungguh dan […]

Continue Reading

Teknik Urus Masa Dengan Pomodoro

Seperti dalam post terdahulu ada Shai beritahu yang dengan teknik urus masa sekarang ni,  Shai uruskan pelbagai bisnes, freelance writing, konsultasi untuk supplemen (selalunya untuk gastrik dan atkins, tak tahu kenapa. Hehe), dan juga build 2 jenis bisnes, melalui 3 blog berbeza. Dan salah satunya ialah blog ini lah. Ada Pelik macam mana Shai uruskan […]

Continue Reading