Review Fitbit Charge 2

Jika benar ‘fitness life’ dah sebati dalam hidup Shai, jadi kita setuju sangat-sangat. Mana taknya, selepas fobia masuk hospital selepas dikesan ada ketulan kecil dari dalam menjadikannya satu pengalaman yang mengubah hidup. Turning point orang kata. Namun begitu, nak fitness pun tak semestinya mahal sebab Shai percaya guna apa yang ada. Termasuklah jam praktikal-dan-tak-berapa-lawa ni seperti Fitbit Charge 2. Setakat ni, Shai amat puas hati. Continue Reading

Like dan share jika bermanfaat!

Naz.. Makanlah nasi ni…

“Hari ni Naz mkn baaanyak, kita bagi apa2 pun dia ambk dan makan.. Kalau lepas ni, boleh gemuk dia makan banyak macam ni.. Pelik gak dulu takda pun dia makan nasi. Mesti dia luak balik”.

Ini sedikit sebanyak dialog dari pengasuh anak saya, kita panggil Kak Izan.

Percaya tak, selama ni saya tak pernah terfikir pun ayat serupa macam ni akan keluar dari sesapa pun. Mmg tak tercapai dek akalku. Continue Reading

Like dan share jika bermanfaat!