Resipi Jimat Masa Yang Mudah, Shai Punya

Resipi Jimat Masa Yang Mudah, Shai Punya

Hehe ni bukan Shai punya sangat, memandangkan resipi2 ini Shai ubah dan cubajaya ikut selera sendiri (rich, full taste punya), dari resipi yang mak kita ajar. Harapnya resipi ini membantu korang juga, sebab bermula dengan bahan asas dan sedia ada di dapur. Like dan share jika bermanfaat!

Continue Reading

Resipi Perapan Ayam Goreng Mudah

Resipi perapan ayam goreng ni variasi dari apa yang Shai buat sebagai tambahan kepada perapan β€˜piawai’ kunyit dan garam. Perapan yang ada ni pun dengan bahan yang sedia ada di dapur, sekadar cincai perap dan goreng – menjadi juga. Jadi dalam post ini Shai kongsikan aja. Semoga membantu! Like dan share jika bermanfaat!

Continue Reading

Resipi Masker Cantik Untuk Raya, Event, Dan Kawin

Selain dari rutin biasa seperti mencuci, guna penyegar, dan pelembap, penggunaan masker dengan berkala lagi bagus sebab rutin ini akan all-out memberikan segala nutrisi yang diperlukan kulit. Sebab itu juga mengapa trend sleeping packs Korea sekarang ini sangat popular. Sekali pakai, konfom lepas tu rasa lembut je kulit. Dan ini antara resipi masker yang dikumpulkan […]

Continue Reading

Resipi Budu Blended Shai

Kerana resipi buat cicah ni, Shai pernah makan nasi sampai 5 pinggan dalam satu masa. Perghh.. mama buat variasi resipi budu ni, tak boleh blah rasanya. Terangkat you! Dan yang bestnya, resipi ini sangat mudah dibuat, dan tahan juga dalam seminggu. Lai-lai..copy resipi ini dan buat untuk makan sat lagi. Resipi Budu Blended Shai Straight […]

Continue Reading