Tips Kerja Dari Rumah Untuk Produktif

Banyak juga post dan artikel mengenai tips kerja dari rumah yang ada, banyak sangat sehingga kita pun naik keliru jugak. Sat kena buat macam ni, sat kena macam tu, last2 kita frust dan kerja bertangguh lagi hehe.. mungkin lagi satu post tips kerja dari rumah ini membantu korang? Sebab ia dari pengalaman Shai sendiri, dan korang tahu lah Shai ni agak perfectionist sikit hehe.. Continue Reading

Like dan share jika bermanfaat!

Rutin Mekap Dan Penjagaan Kulit Yang Pantas Untuk Ibu

Rutin penjagaan kulit yang pantas untuk kita ni kalau boleh hanya satu produk kita dapat jaga kulit dan dengan mekap full dalam satu minit ja kan? Ha..mimpilah begitu. Tengok banyak-banyak mekap tutorial yang ada dekat insta terfikir juga bila lah nak ada masa mekap2 mcm tu. Berapa banyak produk yang digunakan pula, dah berapa lapis untuk pastikan muka takda cela nampak lepas pakai mekap. Flawless gitu. Continue Reading

Like dan share jika bermanfaat!

Tips Memilih Planner Yang Sesuai

Blog post ini berguna jika anda masih tercari-cari dan sedang memilih planner yang sesuai. Dalam kata lainnya, korang menung scroll2 dekat henpon atau komputer cari planner yang berkenan – yang comel, tapi mahal giler; yang ni ikut bajet, tapi buruk pulak, yang ni elok dah, tapi preorderlah pulakkkkk… selalu gitu kot. Hehe.. takpalah kira tu pun satu tanda yang agak baik kan? Continue Reading

Like dan share jika bermanfaat!