Senarai Set Supplemen Atkins – Booster Untuk Turunkan Berat Badan Anda

Senarai Set Supplemen Atkins – Booster Untuk Turunkan Berat Badan Anda

Seperti yang saya kongsikan pada entri lepas tentang pendapat Dr. Atkins mengenai penggunaan supplemen ketika berAtkins

Ha.. Ini dia, saya compilekan terus supplemen yang saya yakin akan membantu untuk mengurangkan berat badan yang terlebih-lebih tu dengan sihat, cepat, dan (of coz) selamat. Continue Reading

Like dan share jika bermanfaat!

DHA Untuk Kurus?

Selain protein shake dan susu yang paling digemari orang dalam mem-fit-kan badan, minyak ikan juga adalah salah satu makanan tambahan yang sangat membantu untuk kita kurus (buang lemak tu maksudnya) di samping untuk membina badan supaya solid molid gitu.

Tak seperti supplemen bina badan/kesihatan yang lain, minyak ikan tidak berfungsi sebagai stimulant (yang boleh buat kita gigil/nervous kadang2 kalau tak ambil ikut dos), sebaliknya ia membantu secara keseluruhan –

Kurangkan berat badan, kuatkan fungsi jantung, bantu perkembangan otak, dan juga menguatkan sendi dan tulang – multitasking sungguh! Continue Reading

Like dan share jika bermanfaat!

Cara Mudah dan Dijamin untuk Tubuh yang mantap

Kita yang perempuan, kalau cerita pasal kurus2 ni memang best. Macam-macam jenis diet, produk kurus, dan senaman yang saya dengar (belum kira lagi program pelangsingan yang bersepah kat luar) yang boleh buat hati kita tertawan gak. Yelah, manalah tahu boleh kurus cam Neelofa kan. Hihi..
 
Saya pun pernah kurus sehingga mendapat berat idaman – tu pun secara tak sengaja – lepas saya jadi sedikit trauma lepas masuk hospital. 

Tobat wei.. dari dulu melantak fast food, junk food, and good food saya jadi insaf dan mula mengamalkan gaya hidup sihat (cewah). Saya buat macam ni, selama 3 bulan;

Continue Reading

Like dan share jika bermanfaat!