Resipi Masker Cantik Untuk Raya, Event, Dan Kawin

Selain dari rutin biasa seperti mencuci, guna penyegar, dan pelembap, penggunaan masker dengan berkala lagi bagus sebab rutin ini akan all-out memberikan segala nutrisi yang diperlukan kulit. Sebab itu juga mengapa trend sleeping packs Korea sekarang ini sangat popular. Sekali pakai, konfom lepas tu rasa lembut je kulit. Dan ini antara resipi masker yang dikumpulkan untuk keadaan kulit, termasuk yang biasa Shai buat sendiri. Continue Reading

Like dan share jika bermanfaat!

Kulit Anda Perlukan Benda Ini. Kalau Tak..

Fakta bukan auta: apa yang berlaku pada struktur kulit anda adalah hasil daripada amalan anda untuk tubuh selama ini, betul tak? Pastilah begitu sebab kulit juga adalah organ manusia dan ia bersambung rapat dengan organ dalaman tubuh. Jadi adakah ia cukup kalau sekadar tepek dan sapu? Continue Reading

Like dan share jika bermanfaat!

Sebab Apa, Kulit Tak Gebu Mulus Sampai Sekarang

Banyak dah produk kecantikan dari supplemen ke serum pun tak dapat kulit gebu licin mulus seperti yang diidamkan. Sampai rasa nak give up je nak cantik-cantik nih. Jangan begitu kerana kita mungkin terlupa benda yang paling asas, bila membabitkan kecantikan dan kesihatan kulit. Continue Reading

Like dan share jika bermanfaat!