Senarai Set Supplemen Atkins – Booster Untuk Turunkan Berat Badan Anda

Senarai Set Supplemen Atkins – Booster Untuk Turunkan Berat Badan Anda

Seperti yang saya kongsikan pada entri lepas tentang pendapat Dr. Atkins mengenai penggunaan supplemen ketika berAtkins

Ha.. Ini dia, saya compilekan terus supplemen yang saya yakin akan membantu untuk mengurangkan berat badan yang terlebih-lebih tu dengan sihat, cepat, dan (of coz) selamat. Continue Reading

Like dan share jika bermanfaat!

Supplemen Apa Yang Boleh Saya Ambil Ketika Atkins

Supplemen Apa Yang Boleh Saya Ambil Ketika Atkins mommylotte

Walaupun  penggunaan supplemen ketika berdiet adalah bukan sesuatu yang wajib, namun ia boleh jadi berguna untuk kebaikan tubuh kita ketika hendak menyesuaikan diri dengan cara pemakanan baru, lebih-lebih lagi yang strict macam Atkins ni.

Even pengasas diet ini Dr Atkins sangat galakkan penggunaan supplemen ketika berAtkins. Macam dia kata; Continue Reading

Like dan share jika bermanfaat!

Induksi Untuk Bakar Lemak – Fasa 1 Dalam Atkins

Fasa 1 ini adalah fasa yang terpenting dalam diet Atkins dan in fact – fasa ini yang menentukan ‘hidup mati’ anda dalam proses untuk kurus. Bunyi cam keras kan? Itu sudah pasti sebab diet ini agak strict pelaksanaannya namun fleksibel mengikut kesesuaian diri asalkan anda capai target berat idaman. Continue Reading

Like dan share jika bermanfaat!

Ketosis dan Atkins

Ramai ahli dalam coaching saya banyak bertanya soalan yang lebih kurang sama; macam mana nak tahu bila kita dah masuk ketosis? Keliru juga mereka sebenarnya, malah menganggap ketosis itu hanya berlaku ketika di fasa satu (induksi) sahaja. Oh no, banyak tandanya dan YA ia berlaku dalam kempat-empat fasa dalam AtkinsContinue Reading

Like dan share jika bermanfaat!