Tips Untuk Elak Rasa Nak Muntah Kemas Rumah. Hari-Hari

Hari-hari kemas benda yang sama mesti ada rasa satu hari tu cam nak muntah je tengok, rasa nak lari dan take 5 sekejap untuk rehat tak fikir apa langsung. Rilek-rilek.. Kita semua sama, dan yang tu lah adalah tanda kekuatan seorang isteri/ibu. ^^v Dan ini adalah tips menguruskan rumah dengan mudah, yang diamalkan Shai tiap-tiap hari. Continue Reading

Like dan share jika bermanfaat!

Bukan Sekadar Berdiri Atas Kerusi

Tempoh hari Shai ada kongsikan pada kawan-kawan, yang Shai excited giler lepas confirm dapat pergi ke seminar Intensif Magnet Kekayaan dan Kejayaan (IMKK) pada  21-24hb Mei di menara PGRM Cheras. Tak dapat dibayangkan betapa bersyukurnya dapat pergi, sebab dari hari kita pergi ke seminar Hidup Luar Biasa dah teringin nak pergi tapi risau fikirkan siapa nak jaga Naz mucuk nanti kan.. dan alhamdulillah, Allah permudahkan jalan. 😀 Continue Reading

Like dan share jika bermanfaat!