Kurus Dengan Menyeluruh – Healthy Fitness

Antara isu yang biasa dibincangkan dalam sesi diskusi dengan personal coaching Shai dengan mentee, ramai bertanya mengenai potensi kita untuk kurus, especially ayat cepu emas ni “berapa kilo saya boleh turun dalam sebulan?”. Walhal,nak kurus dengan bantuan sebagai pemudah cara, perlulah menyeluruh tak boleh main separuh-separuh je. Like dan share jika bermanfaat!

Continue Reading

Satu Cara Nak Kurus Cepat Selepas Bersalin

Nak diet Atkins tak boleh, nak makan produk kurus pun tak boleh, macam mana nak kurus?? Shai banyak mendapat feedback dan pertanyaan dari pembaca blog ini (terima kasih tau!) mengenai cara terbaik untuk turunkan berat badan yang berlebihan, selepas melahirkan anak. Di mana, pertanyaan ini dari entri Shai yang banyak mengupas isu Atkins, serta cara […]

Continue Reading