Boleh Tak Makan Telur Je Semasa Diet Atkins?

Solusi paling mudah, cepat, tanpa perlu pening kepala ketika diet Atkins adalah semestinya dengan mengambil telur sahaja. Takpalah, kita faham lah tu sebab Atkins ni ada struktur dan fasanya, pantang larang kena ambil kira lagi. Sebab tu sebelum nak Atkins, kena study dan sediakan apa yang diperlukan dahulu, untuk elak dari cheat. Jadi berbalik kepada […]

Continue Reading

Senarai Resipi Diet Atkins Simple Fasa 1

Senarai-Resipi-Simple-Atkins-Fasa-1 mommyloyye

Senarai resipi diet atkins yang dikumpulkan khas untuk elak anda termenung panjang nak memikirkan apa yang perlu dimakan sepanjang diet. Save blog post ini (tekan CTRL+D) atau share aja di facebook anda untuk rujukan semula kerana senarai ini akan di update berterusan jika Shai ada resipi baru yang nak tambah. Sesuai untuk fasa 1 dan […]

Continue Reading