Boleh Tak Makan Telur Je Semasa Diet Atkins?

Solusi paling mudah, cepat, tanpa perlu pening kepala ketika diet Atkins adalah semestinya dengan mengambil telur sahaja. Takpalah, kita faham lah tu sebab Atkins ni ada struktur dan fasanya, pantang larang kena ambil kira lagi.

Sebab tu sebelum nak Atkins, kena study dan sediakan apa yang diperlukan dahulu, untuk elak dari cheat. Jadi berbalik kepada persoalan, apakah kita hanya boleh makan telur je ketika Atkins? Continue Reading

Like dan share jika bermanfaat!

Senarai Apa yang Perlu Dibuat Sebelum Memulakan Diet Atkins

Tahniah, anda mahu mengubah diri dan mengurangkan lebihan berat yang tidak diperlukan dengan berdiet Atkins. Sebelum memulakannya, apa kata and baca dan tick senarai yang ada di sini, untuk memudahkan anda untuk berAtkins dengan steady dan jayanya (kuranglah kebarangkalian nak cheat, ye dok?).
Continue Reading

Like dan share jika bermanfaat!

Ebook Atkins Untuk Ibu Menyusu-[Update Terkini]Kompilasi Testimoni

“terima kasih sis. Ebook yang sis tulis ni senang sangat nak faham tentang Atkins. Tak payah nak cari merata-rata, cukup ebook ni je pun boleh mula diet”.

Asal nak menulis ebook ni kerana tergerak hati selepas melihat keluhan dan rungutan ibu-ibu yang susah hendak berdiet. Yelah, sibuk ngn anak, kerja lagi.. tapi jauh di sudut hati dan pankreas, teringin nak vogue balik, macam zaman anak dara dulu. Hasilnya: Continue Reading

Like dan share jika bermanfaat!

Senarai Resipi Diet Atkins Simple Fasa 1

Senarai-Resipi-Simple-Atkins-Fasa-1 mommyloyye

Senarai resipi diet atkins yang dikumpulkan khas untuk elak anda termenung panjang nak memikirkan apa yang perlu dimakan sepanjang diet. Save blog post ini (tekan CTRL+D) atau share aja di facebook anda untuk rujukan semula kerana senarai ini akan di update berterusan jika Shai ada resipi baru yang nak tambah. Sesuai untuk fasa 1 dan ke atas.
Continue Reading

Like dan share jika bermanfaat!

Senarai Set Supplemen Atkins – Booster Untuk Turunkan Berat Badan Anda

Senarai Set Supplemen Atkins – Booster Untuk Turunkan Berat Badan Anda

Seperti yang saya kongsikan pada entri lepas tentang pendapat Dr. Atkins mengenai penggunaan supplemen ketika berAtkins

Ha.. Ini dia, saya compilekan terus supplemen yang saya yakin akan membantu untuk mengurangkan berat badan yang terlebih-lebih tu dengan sihat, cepat, dan (of coz) selamat. Continue Reading

Like dan share jika bermanfaat!