Yeay! Melalui Ramadhan 2014 dengan jayanya

Yeay! Melalui Ramadhan 2014 dengan jayanya  Salam semua. Hari ni dah hampir seminggu lebih Ramadan untuk 2014 telah berlalu, apa cerita kawan -kawan sekarang ? Kehidupan mesti back to normal; rutin, tugas, dan tanggungjawab harian mesti dilakukan dan semestinya mood raya masih ada lagi. Time ni lah nak ziarah kwn2, tukar2 kuih raya, dan catch up […]

Continue Reading

Apa yang sebenarnya berlaku ketika berpuasa

  Dulu time kecik-kecik bila puasa rasa macam nak mati je bila dah tengahari.. Sudahnya waktu tidur dah terabur tiap kali masuk Ramadan; stay up dari waktu buka hingga sahur (surf2..chatting, main game dgn adik), then tidur lepas subuh sampai pagi..hehe.. Kini tidak lagi.. Sekarang dah lebih kepada healthy living, kita tahu puasa ni banyak baiknya: Doa,semayang,ngn […]

Continue Reading