Perlu ke makan Lecithin untuk diet Atkins?

Dalam macam-macam diet yang wujud sekarang ni, siapa tak kenal diet Atkins? Famous tau.. lagi-lagi ada kelab Atkins kat Malaysia yang aktif ni.   Grup ini sangat aktif, testimoni ‘sebelum selepas’ dari ahli-ahli yang join memang boleh buat kita semangat nak follow cara diet Atkins. Mana taknya, gambar selepas tu memang besar perbezaannya. Slim menyengat! […]

Continue Reading

Erti Raya 2014 pada kami

Naz kemamaian un tuk menyambut raya.. Apa cerita anda pada raya tahun ini?  Gerenti best dan meriah dengan sedara mara yang datang kan? Masa ni lah nak update cerita depan2 (kalau tak selalu ikut fb n whatsapp je kan). Yang dah dewasa kalau bujang konfom soalan cepu emas ni keluar: Ngko bila nak kawin nih? […]

Continue Reading