Weightloss Workbook: Panduan Kurus Mudah Dan Lengkap

Sejak Shai memulakan blog ini banyak dan kerap juga Shai dapat whatsapp dan pm dekat fb tentang isu kurus/turunkan berat badan ni – mana tak nya Shai dah lama berkecimpung dalam bidang kesihatan/kecantikan ni dekat 7 tahun dah kot – jadi pelbagai masalah yang dialami Shai bantu bagi penyelesaian yang terbaik untuk kurus2 ni. Continue Reading

Review: Elianto Brilliant Riche Lip Color (Matte)

Asal dapat lip matte Elianto Brilliant Riche Lip Color ni daripada diskaun dalam Digi Rewards tu, itu pun sebab tertekan dekat butang ‘redeem’. kalau tak ambil barang tu kan, dia tetap bil kan jugak dalma bil internet kita bulan depan. Nak tak nak, gigih jugaklah pergi ke Mid Valley semata-mata nak tebus lip matte ni. XD Ok lah jugak, boleh Shai review untuk korang ye dok. Continue Reading