Ebook Kurus Khas untuk Ibu Menyusu

Atas permintaan ramai (sampai ke whatsapp korang pm Shai tau), Shai akan edit, tambah, dan lengkapkan ebook yang menjadi carian ibu-ibu sekarang ini, iaitu ebook Atkins untuk Ibu Menyusu edisi kedua ini akan ditamatkan dan digantikan dengan ebook ketiga (dan terakhir) Atkins untuk Ibu Menyusu.

Ebook finale giteww

Apa Yang Terbaru Dalam Ebook Atkins untuk Ibu Menyusu Final Ni Shai?

Dalam ebook edisi ketiga ini, Shai tulis lengkap dengan segala perkongsian, nota padat dan mudah difahami, tips personal yang Shai sendiri amalkan, serta pengalaman yang dapat sepanjang menawarkan khidmat coaching kurus sebelum ini, atas permintaan ramai yang mahukan Shai tulis sendiri manual untuk kurus.

Klik sini untuk baca lebih lanjut mengenai hasil dan testimoni ebook edisi kedua sebelum ini

Jadi ebook ini akan jadi lebih tebal daripada sebelum ini, perlu ambil sedikit masa untuk habiskan membacanya, namun Shai jamin, ia lengkap sebagai rujukan cikpuan/puan dalam proses mendapatkan berat ideal anda, selama ini.

 

Cantik tak cover ni. Berjam juga Shai nak buat tau

Apa Yang Saya Akan Dapat Daripada Ebook Ini Shai?

Dalam ebook ini Shai tulis

 1. Selengkap yang maksimum, hasil daripada perkongsian dan pengalaman coaching kurus (personal dan berkumpulan yang sampai 500++ orang kot)
 2. Fokus dalam ebook ini adalah untuk mendapatkan berat yang ideal dan sihat, dan kekal dengan berat ideal tersebut: bukan sekadar fad diet ye. Shai lebih suka solusi untuk jangka panjang dan selama-lamanya, insya Allah.
 3. Segala info yang ada dalam ebook ini adalah khusus untuk ibu-ibu yang sedang menyusu, dan mahu solusi terbaik untuk mendapatkan berat yang ideal (backup plan pun disediakan just in case kalau diet kelaut balik. Shai pernah kena tahulah..huhu) -.-
 4. Walaupun info di dalam ini agak panjang dan detail, Shai mudahkan konsep Atkins dan proses kurus agar anda dapat memahami bagaimana proses ini berjalan dan lebih mengenali tubuh sendiri. Lain orang lain tubuhnya, dan cara anda mungkin tidak sama dengan orang lain.
 5. Bukan sekadar ikut cara orang putih dengan Atkins ini, Shai gabungkan sekali dengan amalan/rawatan mengikut tradisi kerana Shai percaya, amalan tersebut bermanfaat untuk tubuh Nusantara kita 😀
 6. Guidelines dan tips dikongsikan untuk anda sendiri sesuaikan mengikut apa yang ada di rumah, ruang masa yang anda ada, dengan mindset yang betul <- ini kunci utamanya
 ebook Atkins untuk ibu menyusu

Antara kandungan dalam ebook Atkins untuk ibu menyusu. Banyak kan? Semua siap untuk memudahkan anda.

Pengalaman Shai

Shai juga seperti anda. Selain menjadi seorang ibu kepada hero kici ni. Shai juga

 1. bekerja dengan berniaga
 2. uruskan minimum 2 bisnes
 3. masih menyusukan anak, dan
 4. Shai jenis badan cepat naik (ikut keturunan), maka
 5. hormon cepat celaru. Perlu betul2 jaga makan dan jamu

Jadi Shai faham sangat betapa sukarnya seorang ibu nak dapatkan berat yang cantik, kurang-kurang sebelum mengandung.

Bak kata orang tua, jaga badan ni biarlah seperti kain batik yang elok. Basuh beberapa kali pun tetap nampak baru, tetap lembut 😉

Jadi lepas jumpa caranya, Shai hendak berkongsi agar kita boleh slim dan sihat sama-sama. 🙂

Bagaimana Cara Untuk Mendapatkan Ebook Atkins Untuk Ibu Menyusu Edisi Ketiga Ini ?

Okaylah takmo bebel panjang, anda boleh lihat sendiri berapa banyak info yang ada pada teks dan gambar di screenshot di atas.

Pada yang mahukan ebook finale ini, terus whatsapp Shai terus di 017-9153260 dengan Kod EBOOK EDISI KETIGA, dan Shai akan maklumkan anda cara menggunakan ebook ini, berkongsi sedikit tips untuk bantu anda kurus, dan cara pembayaran maharnya.

Ada Harganya Juga Shai?

Jangan risau kerana Shai jamin tak lebih mahal dari kebanyakan produk kurus yang ada di pasaran, malah hanya sekali sahaja pelaburan untuk kurus dan kekal kurus. 😀 Apa-apa pun Shai akan tanya betul2 dahulu (contohnya seperti anak bf umur berapa, berat terkini berapa, dll) agar anda boleh dapatkan manfaat penuh daripada ebook ini. Baru berbaloi untuk korang.

Antara support berterusan yang Shai kongsikan pada yang membeli ebook ini. Shai minta maaf dulu, Shai kalau explain memang akan berjela-jela sampai jelas XD

Ebook Anda Sentiasa Diupdate dan Dalam Versi Terkini Tau

Oh ya, terlupa pula Shai. Memandangkan ebook ini adalah edisi terakhir, segala update/info terkini yang berkaitan (biasalah mesti ada penemuan baru oleh pakar kesihatan kan) dalam ebook ini, Shai akan masukkan sekali, juga dengan link download yang sama dan akan diupdate untuk anda. Jadi ebook anda sentiasa dalam versi terkini dengan info relevan yang sesuai untuk membantu anda mendapatkan berat badan ideal dengan kekal.

Berbaloi kan? Sekali dapat ebook ini ja dah setel. 😉

Pakat-pakat juga share post ini jika anda ada rakan-rakan yang mahu menjadi ibu yang hott untuk suami dan anak. Jom kita kurus dan mantap sama-sama, insya Allah. 🙂

Testimoni penggunaan ebook, selepas menggunakannya dalam seminggu dua. Lanjutan rasa best kerana rasa bertenaga dari biasa (selepas pembuangan toksin beransur-ansur keluar). Alhamdulillah 😀

P/S: Ada juga pembaca yang mencadangkan Shai untuk buat dalam bentuk buku fizikal, rupanya akan jadi seperti di bawah, tebal macam tu.

Rupa buku fizikal untuk Atkins untuk Ibu Menyusu, edisi terakhir

Untuk buku fizikal ada tambahan serba sedikit agar anda menggunakannya dalam buku itu juga, mudah menjadi rujukan kemana-mana (untuk doktor nak tengok pun boleh tau). Apa pendapat anda, dan berapa harga yang sesuai untuk buku fizikal ini? Jika padan Shai boleh usahakan.

Harga sekadar lepas pelbagai kos untuk membuat buku ini cukuplah, kita nak sama-sama sihat dan cantik ye dok. 😉 iaitu dengan harga RM30 sahaja (harga asal RM50), untuk ebook tebal ni dengan:

 1. konsultasi/diskusi kot2 korang ada stuck masa diet ke macam mana, dengan solusi sekali
 2. link download ebook ini yang tetap, sebab Shai akan sentiasa masukkan info baru ke ebook ni. Jadi lepas update, Shai akan edit dekat sidebar atas tu infom kat korang, jadi download lagi sekali ikut link yang diberi – sampai bila-bila. Senang kan? Takdalah ilmu tu basi tak boleh pakai dah.  😉

Untuk info lanjut dan juga pendapat peribadi berkaitan harga yang Shai letakkan di blog ini, klik gambar payung ini.

Klik, jika mahu Shai payungkan anda. hehe

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *