Finally

Fuuh.. dah lama tak update apa-apa. Dekat setahun juga senyap tanpa berita and suddenly here I am, writing a blog post, simply out of conscience. Cukuplah sekadar tahu yang Shai ada lalui something yang agak mengejutkan to the core. Got me frozen and shutting myself out. Because I couldn’t bear to pretend and lie that […]

Continue Reading

Erti Raya 2014 pada kami

Naz kemamaian un tuk menyambut raya.. Apa cerita anda pada raya tahun ini?  Gerenti best dan meriah dengan sedara mara yang datang kan? Masa ni lah nak update cerita depan2 (kalau tak selalu ikut fb n whatsapp je kan). Yang dah dewasa kalau bujang konfom soalan cepu emas ni keluar: Ngko bila nak kawin nih? […]

Continue Reading

Yeay! Melalui Ramadhan 2014 dengan jayanya

Yeay! Melalui Ramadhan 2014 dengan jayanya  Salam semua. Hari ni dah hampir seminggu lebih Ramadan untuk 2014 telah berlalu, apa cerita kawan -kawan sekarang ? Kehidupan mesti back to normal; rutin, tugas, dan tanggungjawab harian mesti dilakukan dan semestinya mood raya masih ada lagi. Time ni lah nak ziarah kwn2, tukar2 kuih raya, dan catch up […]

Continue Reading