Senarai Penuh Kegunaan Soda Bikarbonat

Antara item yang menjadi kegemaran Shai, ialah soda bikarbonat ni lah. Punyalah peberet, sampai dibeli stok beso dan asingkan dalam beberapa bekas untuk kegunaan rumah. Kenapa? Sebab soda bikarbonat ni item yang mempunyai banyak fungsi dalam kehidupan seharian, dan Shai kumpulkan dalam satu senarai penuh, untuk rujukan korang. Continue Reading

Like dan share jika bermanfaat!

Set Supplemen Untuk Puasa – Bertenaga Dan Kenyang Lama

Supplemen untuk puasa itu perlukah? Jika anda kerap letih atau kerja hakiki anda memang banyak menggunakan tenaga, pastinya sewaktu berpuasa pun anda akan lebih letih daripada biasa. Pahala itu pasti, namun pasti lebih bermakna jika anda kekal bertenaga sewaktu berpuasa dengan sedikit bantuan dalam bentuk supplemen? Solat pun khusyuk, terawih pun insya Allah steady ja. Continue Reading

Like dan share jika bermanfaat!

Set Gastrik Shaklee: Khusus untuk Memudahkan Anda

Khusus untuk yang mengalami gastrik (lagi-lagi pada yang dah bertahun lamanya), pastinya banyak usaha dan produk yang telah dihabiskan untuk sedaya upaya memulihkan sakit gastrik yang dialami. Tak perlu cerita azabnya kerana Shai pernah terkena sekali sewaktu kecil dan sungguh memang perit (masa tu bulan puasa, darjah tiga). Kalau yang dari keturunan bagaimana? Shai pun rasa peritnya sama. Continue Reading

Like dan share jika bermanfaat!

Sakit Gastrik Teruk: 6 Penawar Segera

Sakit gastrik teruk ni, memang azab pada siapa yang kena. Lebih kurang macam sakit sengugut, ada yang sampai kena masuk wad disebabkan menderita sakit gastrik ini. Anda boleh cuba amalkan makanan yang tersenarai dalam post ini, agar ia membantu anda mengurangkan sakit dan seterusnya mengambil langkah pemulihan untuk penyakit ini.
Continue Reading

Like dan share jika bermanfaat!