5 Sebab Planner Saiz A6 Adalah Yang Terbaik Untuk Korang

Post ini juga sedikit sebanyak untuk kongsikan planner setup yang Shai gunakan sekarang ini iaitu planner saiz A6, berbeza dengan saiz regular mahupun A5 sebelum ini. Dah berapa lama pakai ni best pulak, jadi Shai kongsikan ikut pengalaman sendiri, sedikit sebanyak boleh bantu korang buat pilihan untuk tentukan saiz planner korang sendiri. Continue Reading

Like dan share jika bermanfaat!

Membuat Traveler’s Notebook Sendiri

Post ini spesifik untuk mereka yang nak membuat traveler’s notebook sendiri. Semoga membantu ya, kerana seperti post sebelumnya, Shai banyak kongsikan tentang planner dan seriously ia sesuatu yang Shai suka – planning, organizing – there’s something yang buat Shai sedikit lega yang semua ditulis terang depan mata dan boleh ikut senarai tersebut sambil rancang apa-apa yang spontan yang lain. Continue Reading

Like dan share jika bermanfaat!

Tips Memilih Planner Yang Sesuai

Blog post ini berguna jika anda masih tercari-cari dan sedang memilih planner yang sesuai. Dalam kata lainnya, korang menung scroll2 dekat henpon atau komputer cari planner yang berkenan – yang comel, tapi mahal giler; yang ni ikut bajet, tapi buruk pulak, yang ni elok dah, tapi preorderlah pulakkkkk… selalu gitu kot. Hehe.. takpalah kira tu pun satu tanda yang agak baik kan? Continue Reading

Like dan share jika bermanfaat!