Tips Kerja Dari Rumah Untuk Produktif

Banyak juga post dan artikel mengenai tips kerja dari rumah yang ada, banyak sangat sehingga kita pun naik keliru jugak. Sat kena buat macam ni, sat kena macam tu, last2 kita frust dan kerja bertangguh lagi hehe.. mungkin lagi satu post tips kerja dari rumah ini membantu korang? Sebab ia dari pengalaman Shai sendiri, dan korang tahu lah Shai ni agak perfectionist sikit hehe.. Continue Reading

Like dan share jika bermanfaat!

7 Cara Untuk Surirumah Untuk Banyak Masa Dan Setel Banyak Kerja

Apakah cara untuk surirumah banyak masa? Suri rumah jika ditanya tentang tugas mereka mesti mereka akan jawab “takkan pernah habis”. Mana taknya, baru ingat dah setel semua kerja rumah ada pula benda lain nak kena hadap; baru 5 minit dah kemas ruang tamu kejap lagi anak sepahkan mainan di situ. Haha.. Continue Reading

Like dan share jika bermanfaat!

Senarai Penuh Kegunaan Soda Bikarbonat

Antara item yang menjadi kegemaran Shai, ialah soda bikarbonat ni lah. Punyalah peberet, sampai dibeli stok beso dan asingkan dalam beberapa bekas untuk kegunaan rumah. Kenapa? Sebab soda bikarbonat ni item yang mempunyai banyak fungsi dalam kehidupan seharian, dan Shai kumpulkan dalam satu senarai penuh, untuk rujukan korang. Continue Reading

Like dan share jika bermanfaat!