Senarai Penuh Kegunaan Soda Bikarbonat

Antara item yang menjadi kegemaran Shai, ialah soda bikarbonat ni lah. Punyalah peberet, sampai dibeli stok beso dan asingkan dalam beberapa bekas untuk kegunaan rumah. Kenapa? Sebab soda bikarbonat ni item yang mempunyai banyak fungsi dalam kehidupan seharian, dan Shai kumpulkan dalam satu senarai penuh, untuk rujukan korang. Like dan share jika bermanfaat!

Continue Reading

Planner Setup Shai Yang Terkini

Post lepas Shai kongsikan mengenai panduan pemilihan planner yang sesuai dengan diri, dan juga sistem yang Shai gunakan, berdasarkan planner Shai gunakan sekarang ni. Post ini pula, saja-saja nak tunjuk planner Shai yang dah set elok-elok. Pujilah sikit. XD Like dan share jika bermanfaat!

Continue Reading

Tips Memilih Planner Yang Sesuai

Blog post ini berguna jika anda masih tercari-cari dan sedang memilih planner yang sesuai. Dalam kata lainnya, korang menung scroll2 dekat henpon atau komputer cari planner yang berkenan – yang comel, tapi mahal giler; yang ni ikut bajet, tapi buruk pulak, yang ni elok dah, tapi preorderlah pulakkkkk… selalu gitu kot. Hehe.. takpalah kira tu […]

Continue Reading