Tips Untuk Elak Rasa Nak Muntah Kemas Rumah. Hari-Hari

Hari-hari kemas benda yang sama mesti ada rasa satu hari tu cam nak muntah je tengok, rasa nak lari dan take 5 sekejap untuk rehat tak fikir apa langsung. Rilek-rilek.. Kita semua sama, dan yang tu lah adalah tanda kekuatan seorang isteri/ibu. ^^v Dan ini adalah tips menguruskan rumah dengan mudah, yang diamalkan Shai tiap-tiap hari. Continue Reading

Like dan share jika bermanfaat!

5 Tips Mudah Merancang Dengan Baik Untuk Tangani Stress

Kalau orang tu kata dia takda stress tu dengarnya boleh, susah nak percaya rasanya. Sebab dalam satu aspek, stress itulah tanda kita alive, atau hidup. Namun kalau orang tu kata dia tak stress sebab dia kawal tekanan tersebut, barulah boleh percaya. Hehe.. yang penting, adalah cara kita lawan dan uruskan stress tersebut, agar kita boleh manipulasikan kecenderungan itu untuk sesuatu yang positif. Continue Reading

Like dan share jika bermanfaat!