Bagaimana Tekanan Menyebabkan Gastrik Dan GERD

gastrik, gerd, punca gastrik, pedih perut, sebu, tekanan,

Baru tahu, selain pemakanan, tekanan menyebabkan gastrik dan GERD datang juga tau. Tau pun sebab anak bergusti dekat perut maknya. Asalnya Shai ingat dah habis dah isu gastrik yang dialami dan tak datang sejak lama, tak sangka beberapa hari kebelakangan ini datang juga serba sedikit simptom gastrik seperti perut cepat panas dan angin naik ke […]

Continue Reading

Kebaikan Ritual Pagi Untuk Ibu

ritual pagi, positif, minda, rutin pagi, semangat, motivasi

Banyak artikel berkaitan topik ini dan kebaikan ritual pagi tu tak dapat dinafikan – Shai sendiri buat setiap hari, untuk pastikan kita boleh stay focus dengan pelbagai urusan dan boleh kekal fleksibel untuk apa-apa urusan mengejut. Like dan share jika bermanfaat!

Continue Reading

Senarai Penuh Kegunaan Soda Bikarbonat

Antara item yang menjadi kegemaran Shai, ialah soda bikarbonat ni lah. Punyalah peberet, sampai dibeli stok beso dan asingkan dalam beberapa bekas untuk kegunaan rumah. Kenapa? Sebab soda bikarbonat ni item yang mempunyai banyak fungsi dalam kehidupan seharian, dan Shai kumpulkan dalam satu senarai penuh, untuk rujukan korang. Like dan share jika bermanfaat!

Continue Reading
1 2 3 10