Review: Elianto Brilliant Riche Lip Color (Matte)

Asal dapat lip matte Elianto Brilliant Riche Lip Color ni daripada diskaun dalam Digi Rewards tu, itu pun sebab tertekan dekat butang ‘redeem’. kalau tak ambil barang tu kan, dia tetap bil kan jugak dalma bil internet kita bulan depan. Nak tak nak, gigih jugaklah pergi ke Mid Valley semata-mata nak tebus lip matte ni. XD Ok lah jugak, boleh Shai review untuk korang ye dok. Continue Reading

Like dan share jika bermanfaat!

Review Fitbit Charge 2

Jika benar ‘fitness life’ dah sebati dalam hidup Shai, jadi kita setuju sangat-sangat. Mana taknya, selepas fobia masuk hospital selepas dikesan ada ketulan kecil dari dalam menjadikannya satu pengalaman yang mengubah hidup. Turning point orang kata. Namun begitu, nak fitness pun tak semestinya mahal sebab Shai percaya guna apa yang ada. Termasuklah jam praktikal-dan-tak-berapa-lawa ni seperti Fitbit Charge 2. Setakat ni, Shai amat puas hati. Continue Reading

Like dan share jika bermanfaat!

Untuk Anak; Tambah Selera Atau Cukup Nutrisi?

Antara keluhan yang biasa Shai dengar ialah kawan-kawan yang nak tahu yang mana satu adalah pilihan terbaik, samada Mealshake atau Vitalea for Children. Shai dah gunakan kedua-dua supplemen tambahan ini kepada Naz mucuk tu jadi Shai tahulah bagaimana ia digunakan serta tujuannya (research habis-habis sebelum nak beli kot). Jadi harapnya penjelasan dalam entri ini akan membantu anda. 🙂 Continue Reading

Like dan share jika bermanfaat!