Review Fitbit Charge 2

Jika benar ‘fitness life’ dah sebati dalam hidup Shai, jadi kita setuju sangat-sangat. Mana taknya, selepas fobia masuk hospital selepas dikesan ada ketulan kecil dari dalam menjadikannya satu pengalaman yang mengubah hidup. Turning point orang kata. Namun begitu, nak fitness pun tak semestinya mahal sebab Shai percaya guna apa yang ada. Termasuklah jam praktikal-dan-tak-berapa-lawa ni […]

Continue Reading

Untuk Anak; Tambah Selera Atau Cukup Nutrisi?

Antara keluhan yang biasa Shai dengar ialah kawan-kawan yang nak tahu yang mana satu adalah pilihan terbaik, samada Mealshake atau Vitalea for Children. Shai dah gunakan kedua-dua supplemen tambahan ini kepada Naz mucuk tu jadi Shai tahulah bagaimana ia digunakan serta tujuannya (research habis-habis sebelum nak beli kot). Jadi harapnya penjelasan dalam entri ini akan […]

Continue Reading