Review: Philips Iron Steamer

Post ini adalah untuk review produk Philips Iron Steamer yang Shai baru beli beberapa hari. Cerita yang agak kelakar, sebab seterika yang ada dekat rumah dah kena masuk dengan lipas. Habis rosak circuit dalam tu, sama ja dengan microwave oven sebelum ini yang ada spark/letupan kecil belakang microwave tu masa tengah running. Bahaya sungguh dan […]

Continue Reading

Review Movie : Theory Of Everything

Baru nak buat review movie Theory Of Everything ni. Mungkin Shai agak ketinggalan nak tengok cerita ini (mana tak nya, movie ni tahun 2015 kot), namun lepas kematian Prof. Stephen Hawking baru Shai teringat dulu ada baca artikel tentang movie tersebut jadi Shai curious jugalah nak tengok. Serius, movie ni superb sangat2. Like dan share […]

Continue Reading

Review App: 30 Day Fit Challenge Workout

Menggunakan aplikasi untuk workout dah jadi sesuatu yang harus kalau bersungguh-sungguh nak kurus (atau maintain kurus). Nak save video dari facebook ka, gambar workout challenge agak sukar kerana perlu godeh setiap kali nak bersenam – membazir sedikit masa di situ. Dengan app tekan sekali saja boleh mula, dan dengan app yang sesuai, hasilnya pasti menjadi […]

Continue Reading