Review: Elianto Brilliant Riche Lip Color (Matte)

Asal dapat lip matte Elianto Brilliant Riche Lip Color ni daripada diskaun dalam Digi Rewards tu, itu pun sebab tertekan dekat butang ‘redeem’. kalau tak ambil barang tu kan, dia tetap bil kan jugak dalma bil internet kita bulan depan. Nak tak nak, gigih jugaklah pergi ke Mid Valley semata-mata nak tebus lip matte ni. XD Ok lah jugak, boleh Shai review untuk korang ye dok. Continue Reading

Like dan share jika bermanfaat!

Review App Forest: Untuk Pengurusan Masa Dengan Pokok yang Comel

Shai obsessed dengan segala tool yang melibatkan pengurusan masa, dan setiap hari, Shai cuba jaya dan perbaiki sistem agar ia menjadi satu rutin yang membantu Shai buat kerja. Tidak pressure mana, sekadar overwhelmed sebab banyak kena pegang (itu pun, Shai amat bersyukur. You’re doing what you love, at least). Allahuma inni as aluka al afiyah – moga Allah mudahkan setiap urusan dunia ini untuk akhirat dengan Mu. Okay, back to story and review. Continue Reading

Like dan share jika bermanfaat!

Review App: 30 Day Fit Challenge Workout

Menggunakan aplikasi untuk workout dah jadi sesuatu yang harus kalau bersungguh-sungguh nak kurus (atau maintain kurus). Nak save video dari facebook ka, gambar workout challenge agak sukar kerana perlu godeh setiap kali nak bersenam – membazir sedikit masa di situ. Dengan app tekan sekali saja boleh mula, dan dengan app yang sesuai, hasilnya pasti menjadi juga. Dan ini post khas untuk app yang Shai pakai, untuk workout iaitu 30 Day Fit Challenge Workout. Continue Reading

Like dan share jika bermanfaat!