Ke Ikea 4 Nov

“Asyik-asyik g ikea je…” apa yang mama cakap masa kita bgtau p mana. Heh heh.. sejak duduk di luar kawasan KL ni, Ikea ni lah jadi salah satu tempat jalan-jalan untuk 1 family (selain itu, pool kat depan KLCC tu). Memandangkan hari Ahad ini kena menghadiri bengkel nutrisi + weekend ni memang Naz tak dapat […]

Continue Reading

Adakah anda sering rasa letih?

“malasnya nak bangun….. tak nak pergi kerja hari ni boleh tak…..” Berapa kali agaknya kita ungkapkan ayat ini dan berapa kali kita terfikir apakah yang berlaku sehingga kita rasa malas sangat-sangat-sangat nak teruskan kerja dan rutin harian kita. Kalau saya katakan tubuh anda berada dalam keadaan kronik dan berpotensi untuk bahaya, anda percaya tak? Like […]

Continue Reading