Trip ke Tioman, Berakhir di Johor Bahru

Pada sesiapa yang baca post lepas yang berkaitan dengan jalan-jalan dalam keluarga Shai, tema ‘tak sengaja’ biasa berlaku, di mana plan berjalan-jalan gitu gini akhirnya jadi berlari lain yang amat sangat. Haha.. That said, pastinya sepanjang trip tu Shai akan take note banyak benda yang mungkin sedikit sebanyak membantu korang punya trip, samada sengaja mahupun tidak. 😛 Continue Reading

Like dan share jika bermanfaat!

Bukan Sekadar Berdiri Atas Kerusi

Tempoh hari Shai ada kongsikan pada kawan-kawan, yang Shai excited giler lepas confirm dapat pergi ke seminar Intensif Magnet Kekayaan dan Kejayaan (IMKK) pada  21-24hb Mei di menara PGRM Cheras. Tak dapat dibayangkan betapa bersyukurnya dapat pergi, sebab dari hari kita pergi ke seminar Hidup Luar Biasa dah teringin nak pergi tapi risau fikirkan siapa nak jaga Naz mucuk nanti kan.. dan alhamdulillah, Allah permudahkan jalan. 😀 Continue Reading

Like dan share jika bermanfaat!

Awak Kat Mana, Awak Awak Kat Mana?

Lama Shai menghilang ke mana? Hehe..gara-gara kesibukan beberapa hari kebelakangan ni, lebih-lebih lagi sejak menderu-deru komen dan pertanyaan di blog, yang terus whatsapp kita, dan juga di fb sedikit sebanyak kita kalut ralit sekejap. Hehe.. tapi tak komplen ya! Lagi seronok sebab pembaca sudi nak baca dan terjah di blog yang humble dan tak seberapa ni (merendah diri sekejap. hehe). Continue Reading

Like dan share jika bermanfaat!