Trip ke Tioman, Berakhir di Johor Bahru

Pada sesiapa yang baca post lepas yang berkaitan dengan jalan-jalan dalam keluarga Shai, tema ‘tak sengaja’ biasa berlaku, di mana plan berjalan-jalan gitu gini akhirnya jadi berlari lain yang amat sangat. Haha.. That said, pastinya sepanjang trip tu Shai akan take note banyak benda yang mungkin sedikit sebanyak membantu korang punya trip, samada sengaja mahupun tidak. 😛 Continue Reading

Like dan share jika bermanfaat!

Bukan Sekadar Berdiri Atas Kerusi

Tempoh hari Shai ada kongsikan pada kawan-kawan, yang Shai excited giler lepas confirm dapat pergi ke seminar Intensif Magnet Kekayaan dan Kejayaan (IMKK) pada  21-24hb Mei di menara PGRM Cheras. Tak dapat dibayangkan betapa bersyukurnya dapat pergi, sebab dari hari kita pergi ke seminar Hidup Luar Biasa dah teringin nak pergi tapi risau fikirkan siapa nak jaga Naz mucuk nanti kan.. dan alhamdulillah, Allah permudahkan jalan. 😀 Continue Reading

Like dan share jika bermanfaat!

Empangan di Kuala Kubu Bahru

Alkisahnya, nak pergi berjalan-jalan kerana boring terperap di rumah; semacam rutin kebiasaan, sekali seminggu akan keluar ke mana-mana untuk bagi anak berjalan-jalan (kesian Naz nanti boring).

Saja nak carik kelainan, kalau dulu, ketika awal-awal berpindah ke sini, habis semua attraction point di KL kami explore – dari Ikea, KLCC, Genting, sampailah tengok2 orang clubbing tengah malam. Kali ni, kami terjah pulak suasanan kehijauan yang ada dekat-dekat Selangor nih. Continue Reading

Like dan share jika bermanfaat!