10 Tips: Wanita Gaya Nampak Mahal, Tapi Jimat Belanja

tips bergaya fesyen, wanita bergaya, jimat bergaya

Nak melawa dengan nampak bergaya (selalu orang kata stylo) tak susah sebenarnya; hanya bijak suai padan elemen tu akan hasilkan ‘look’ yang nampak bergaya atau murah. Serius, sebab dari hujung rambut ke hujung kaki kalau barang branded tapi terabur matching pun nampak macam beli dekat pasar malam jugak. Ish..gurau2. Like dan share jika bermanfaat!

Continue Reading

Review: Philips Iron Steamer

Post ini adalah untuk review produk Philips Iron Steamer yang Shai baru beli beberapa hari. Cerita yang agak kelakar, sebab seterika yang ada dekat rumah dah kena masuk dengan lipas. Habis rosak circuit dalam tu, sama ja dengan microwave oven sebelum ini yang ada spark/letupan kecil belakang microwave tu masa tengah running. Bahaya sungguh dan […]

Continue Reading

Membuat Traveler’s Notebook Sendiri

Post ini spesifik untuk mereka yang nak membuat traveler’s notebook sendiri. Semoga membantu ya, kerana seperti post sebelumnya, Shai banyak kongsikan tentang planner dan seriously ia sesuatu yang Shai suka – planning, organizing – there’s something yang buat Shai sedikit lega yang semua ditulis terang depan mata dan boleh ikut senarai tersebut sambil rancang apa-apa […]

Continue Reading