Lama menyendiri

Lepas raya banyak sungguh aktiviti yang dibuat. Banyak cerita, dan banyak idea yang boleh dijadikan perkongsian berguna untuk kawan-kawan. Belanja gambar dulu..

kuih tat peberet Shai, dapat gak lepas mengidam makan. hehe
kuih tat peberet Shai, dapat gak lepas mengidam makan. hehe
gondola genting awana skyway
Percaya tak ni yang kami pergi selepas menyambut Hari Raya? 😀

Dan ini, topup-topup barang keperluan di rumah, rak Hyllis juga semestinya. 😛

Nak carik idea untuk ubah suai sedikit rupa rak Hyllis? KLIK SINI, tiru je camna Shai buat. 😉

Nantikan ya Shai nak update dengan theme baru (hasil diskusi dengan team bisnes Shai). insya Allah dalam minggu ini juga, lengkap dengan perkongsian baru. 😉

Hihi..nampak logo baru kan 😀

signature-mommylotte 2

Like dan share jika bermanfaat!

Artikel Berkaitan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge