Kurus Dengan Menyeluruh – Healthy Fitness

Antara isu yang biasa dibincangkan dalam sesi diskusi dengan personal coaching Shai dengan mentee, ramai bertanya mengenai potensi kita untuk kurus, especially ayat cepu emas ni “berapa kilo saya boleh turun dalam sebulan?”. Walhal,nak kurus dengan bantuan sebagai pemudah cara, perlulah menyeluruh tak boleh main separuh-separuh je.

Maka dengan itu, promosi Young Entrepeneur System (YES) diadakan dan dilancarkan sehingga Oktober ini, khusus untuk siapa yang ingin cara terbaik untuk kurus dengan cepat, selamat, dan sihat.

Ramai yang dok cerita pasal benda ini sebab set-set yang menjadi  hot sellling ini ada diskaun 5% dan anda layak terus untuk dapatkan rebat tunai sebagai bonus pertama. Macam mana tu? 😀

Set YES Healthy Fitness

Seperti yang dilihat dalam set YES Healthy Fitness ini, ada 6 item:

yes pack

Biasanya ramai yang nak kurus dengan produk Shaklee sebagai pemudah cara, melalui konsultasi dengan SID pilihan mereka akan pilih yang sesuai dan perlu namun untuk set ini pihak Shaklee dah buat siap-siap jadi tak perlu kita pening sangat nak pilih apa dah.

Siap diskaun 5% pula tu. 😀

Betul ke boleh kurus dengan Set YES Healthy Fitness ni?

Pada pendapat Shai, ya.

Kerana setiap item dalam set Healthy Fitness ini target setiap isu dalam proses kurus dengan lebih terperinci dan ia membantu untuk anda kurus dengan sihat dan konsisten.

Sebab tu Shai katakan ia sebagai pemudah cara, pembantu untuk diri kita kurus dengan berkekalan dan sepatutnya.

Dan kurus yang kita nak, bukanlah sampai cekeding tu, tapi kurus dengan membuang lebihan lemak yang tak diperlukan, untuk tubuh yang lebih fit, bertenaga, dan cantik bentuknya.

get slim jadi kurus thin fit

Malah sepanjang Shai coach untuk kurus rata-rata berjaya turunkan berat badan dengan konsisten dan berterusan sehingga mencapai berat idealnya.

Dan ya, dengan setiap pembelian set Healthy Fitness dari Shai anda dapat ekstra item iaitu menu dan rutin senaman yang sesuai dengan rutin harian, yang boleh digunakan untuk maintain berat anda dengan ideal dan berkekalan.

healthy-weight-loss

Jadi, izinkan Shai untuk jelaskan sehingga habis ya 🙂

Apa item yang terkandung dalam Set YES Healthy Fitness

Terdapat 6 item dari 5 jenis (Cinch Shake Mix tu ada 2 tin sekali dalam set) dimana setiap item ini ada fungsinya yang tersendiri untuk kurus, dan digabungkan bersama untuk hasil yang cantik, kurus dengan menyeluruh.

usop bakar lemak

Tak percaya? KLIK SINI untuk baca pengalaman Shai ambil set kurus bajet apa jadi. Leceh woo.. +.+

Shai tulis satu persatu item ini secara ringkas untuk mudahkan anda ya.

Lecithin

bakar lemak omega lecithin

Sejenis fat burner, Lecithin adalah pengemulsi dan pemecah lemak, serta membantu hati untuk cernakan lemak dengan lebih efisien, dari lemak tu disimpan dalam kulit dan tisu.

Buat apa nak simpan lemaks tu:P

HerbLax

Diperbuat dari ramuan herba yang terbukti untuk stimulasi, boost, dan bantu usus kita untuk cuci-cuci servis dengan sempurna, dan bebas keladak lendir sisa makanan yang ada di celah usus tu (ew!).

buang herblax alfalfa

Item ini agak penting kerana usus yang bersih akan membantu kita untuk menyerap nutrisi dari makanan serta mengelakkan dari bakteria tak baik membiak dan conquer usus kita, sehingga menyebabkan kita mudah sakit.

Kerana kekuatan sistem imun kita berkait rapat dengan kesihatan usus kita tau.

usus kerak
kerak usus – gambar diblurkan kerana agak mengerikan

*Shai personally guna HerbLax buat cuci-cuci detoks mingguan untuk maintain. Telan sebelum tidur dan setel. ^^v

Vita-Lea

Paling asas kerana multivitamin/multimineral ini merangkumi spektrum nutrisi keperluan tubuh dan ia penting, khususnya dalam proses kita nak kurus ini, kerana lemak yang dipecahkan akan membebaskan toksin dan bahan kotor yang telah bergumpal bersama-sama

Proses ini secara tak langsung akan bebankan tubuh sementara bahan kotor dibuang keluar melalui buah pinggang.

Vitalea juga membantu untuk boost tenaga kita dengan lebih lama
Vitalea juga membantu untuk boost tenaga kita dengan lebih lama tau

Tambahan pula, rata-rata kita kekurangan nutrisi dalam pengambilan makanan harian, walaupun kita rasa cukup rasa kenyang. Boleh klik sini hasil kajian jurnal.

Cinch Tea Mix

Ramuan teh ini adalah gabungan daun hijau, putih, dan merah untuk boost metabolisme kita yang amat diperlukan untuk bakar lemak yang tersimpan dalam tubuh.

cinch energy tea

Kerana metabolisme kita tak sentiasa maintain full speed, ada masa dia akan drop juga (especially waktu petang dan malam).

Sedap pun sedap, teh ini juga akan menjadikan kita sangat bertenaga dan buka mata o.O lebih sihat dari kopi. 😀

Cinch Shake Mix

Ha..yang ni yang Shai suka nak cerita.

rangkaian cinch

Cinch Shake Mix ni, ia direka khas sebagai meal replacement untuk yang mahu kurus tanpa perlu berlapar. Kerana ia adalah gantian makanan yan cukup untuk keperluan tubuh, hanya perlu minum satu hidangan (moleknya sarapan) dan setel.

Minuman Cinch Shake Mix ada dalam tiga perisa (coklat, vanilla, dan kopi susu) yang masing-masing ada nilai glisemik indeks nya yang tersendiri.

Banyak info mengenai protein Shai telah kumpulkan, antaranya boleh klik sini untuk bacaan lanjut

Testi luar negara yang mengambil Cinch dengan konsisten
Testi luar negara yang mengambil Cinch dengan konsisten

Apa manfaat Set YES Healthy Fitness untuk anda?

1) Harga setiap item ini telah diberikan diskaun 5% untuk setiap item namun pada masa sama point beliannya tetap sama.

2) Maka anda dapat jimat 5% untuk setiap item, tambah pula potensi rebat bonus tunai untuk anda. ^^v

Kesimpulannya..

Jadi takmo tunggu lama-lama sebab lemak makin bertambah tu. Whatsapp Shai terus ke 017-915 3260 untuk info lanjut, Shai konsult dengan lebih mudah untuk anda. ^^v

signature mommylotte

Like dan share jika bermanfaat!

Artikel Berkaitan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge