Bukan Ribena tau, tapi Minuman Anggur Untuk Awet Muda

Oops, jadi terliur sikit tajuk entri kali ni. Saja ja Shai kasi gempak sket hehe.. Yang Shai nak kongsikan, satu benda simple yang boleh kita buat, untuk maintain awet muda luaran dan dalaman kita melalui antioksidan yang unik dan terbaik untuk kulit. Siapa yang tak mahu kan?

Tipulah, kalau wanita dan lelaki sama-sama suka kecantikan (atau kehenseman?). Lagi-lagi yang kita jadi perempuan, dan berapa banyak duit dah kita habiskan untuk pelbagai produk kulit dan makeup sejak dah pandai melawa ni? XD

Jadi apa yang benda simple giler yang Shai kata boleh dibuat tu? Hanya dengan mengamalkan minuman anggur pekat Vivix.

Apa Itu Vivix?

Secara asas, Vivix adalah solusi dalam bentuk botol, yang mengandungi campuran unik antioksidan yang terbaik untuk kulit untuk melawan bahan-bahan yang tak elok (seperti darah kotor dan toksin) sehingga ke peringkat sel, khususnya DNA.

Sebab ia berfungsi jauh sehingga ke benda yang paling asas, Vivix mempunyai potensi yang tinggi untuk menyembuh/merawat pelbagai masalah dan penyakit tubuh, dan of courselah kecantikan. ^^V

Bagaimana Vivix Membantu Kecantikan?

Vivix melawan dan merawat pelbagai isu dan masalah yang berkaitan dengan kecantikan dan kesihatan kulit antaranya kulit yang berkedut dan kendur, tona warna kulit tak sekata, tompok (aging spots) yang obvious sangat, malah bekas-bekas parut jerawat, tanpa perlu guna alat atau mesin-mesin yang canggih, melalui empat bahan utama dalam Vivix.

awetmuda kedut

Secara mudah, Shai sediakan infografik ni untuk memudahkan kita memahami fungsi Vivix untuk sel dan kulit kita.

vivix cantik me

Dengan sebatian unik (siap paten kot) Vivix ni, tengok apa jadi kesannya pada yang ambil Vivix dengan berterusan.

Testimoni Vivix. Kulit Mereka Cantik!

Kulit-Tanpa-Cela-Dengan-Vivix

Vivix merangsang penghasilan kolagen, agar kulit mulus tak nampak pori-pori terbuka

emma maembong vivix

oke, ni Emma pulak ‘simpan’ vivix dekat luar rumah

testi vivix cantik

Perasan tak raut muka cam slimmer sket? Sebab Vivix juga buang toksin yang terkumpul dalam lemak, agar pembakaran lemak boleh dilakukan dengan lebih berkesan

Cantik kan kulit diorg? Banyak lagi fungsi Vivix sebenarnya namun dalam entri kali ni Shai hanya fokuskan untuk aspek kesihatan kulit kita. 😀

Ada Promo Tak Vivix ni?

Yang bagusnya untuk bulan ini, ada dua jenis promosi dan bonus yang akan anda dapat jika membeli Vivix. Promosi yang khusus untuk bulan ini dan juga sempena program YES yang berlangsung sehingga Oktober tahun ini.

IMG-20150701-WA0009

Psst.. boleh dapat rebat bonus tau dengan pembelian botol anggur ni. Contact Shai terus di Facebook Shai atau whatsapp saja di 017-9153260 untuk Shai tunjukkan caranya serta konsultasi, secara percuma. 😀

signature mommylotte

Like dan share jika bermanfaat!

MommyLotte

Seorang ibu muda yang ingin menjadi seorang SUPERMOM. Apa-apa sahaja tips multitasking, hack jimat masa, cara tambah tenaga, dan fit sentiasa akan saya ambil, hadam, dan kongsi kepada anda. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge