Ebook Baru Untuk Puasa!

Alhamdulillah, dengan hari ini Shai dengan rasmi launch edisi yang special untuk anda, khusus untuk yang mahu tips kurus dengan lebih berkesan, ketika bulan puasa. Selain tips dan panduan yang berguna untuk diet ketika puasa, antara kandungan buku ini ialah

Kandungan buku edisi khas Atkins ketika Puasa

Selingan: Ebook Atkins untuk Ibu Menyusus edisi kedua ini akan digantikan dengan edisi ketiga (dan terakhir). Klik gambar ini untuk info lanjut ya.

Dalam buku ini, Shai sediakan menu dan rutin senaman, serta tips yang amat membantu anda untuk lakukan perubahan untuk diri dari segi berat dan tahap kesihatan yang lebih baik berbanding sebelumnya.

Yang perlu anda lakukan adalah mengikuti tips ini selama sebulan dan saya yakin anda dapat buang lebihan berat yang tak perlu tu, sehingga 10kg! Yang bestnya juga anda boleh simpan buku ini dijadikan sebagai rujukan, kalau-kalau lain kali berat anda terlebih dan perlu diturunkan segera.

Lagi-lagi nak raya ni kan. Ahaks!

Special untuk ebook yang bernilai RM50 ni, anda dapat buku fizikal ini secara percuma!

tips kurus buku atkins puasa mommylotte

KLIK CEPAT sebab Shai cetak dengan sangat terhad

Update: buku Diet Atkins Puasa ini telah ditamatkan pengedarannya. Sebagai alternatif, anda boleh dapatkan panduan dan tips Atkins yang mudah, padat, dan dengan material yang diperlukan untuk anda bermula diet dari Shai dengan KLIK GAMBAR ini. Klik tau. ^^v

Semoga tips dan info yang Shai lakukan ketika nak kurus dulu, akan bermanfaat untuk anda juga.

P/S: Jika ada apa-apa persoalan, boleh pm terus ke fb saya (Shai Ryan) ya (icon fb di atas kanan) 😉

Khusus untuk ibu yang masih menyusu dan mahu kurus dengan selamat pada masa yang sama, banyak faktor yang perlu diambil kira kerana menyusu itu sendiri melibatkan banyak faktor dan pihak terlibat (iaitu anak anda yang menyusu kerana mereka masih sensitif), apatah lagi di bulan puasa.

Untuk itu Shai ada sediakan satu ebook khas untuk ibu menyusu, yang mahukan solusi sesuai untuk kurus, dan kekal kurus. 🙂 (Shai sendiri tak suka kurus sekejap2, tak elok untuk badan sebenarnya tau).

Update terkini. Atas permintaan ramai dan feedback yang bertalu-talu; Shai sedang edit, tambah dan mantapkan lagi ebook Atkins untuk Ibu Menyusu, edisi ketiga dan terakhir, seperti gambar di atas. dan sukacitanya ia DAH SIAP! Yeay!

Screenshot kandungan seluruh ebook ini. Banyak kan? Lengkap untuk kegunaan anda 😀

Ebook ini agak tebal, shingga 70m/s, dan lengkap untuk anda merujuk, tambah pengetahuan, serta gunakan alat/tools yang diperlukan untuk untuk capai berat ideal dan kekalkannya. Shai ulang, ebook ini agak tebal, agar membantu anda di mindset yang betul sebelum bermula proses kurus, selain memastikan ebook ini berbaloi dengan apa yang anda bayar. Jangan risau, harganya dah ditetapkan sebagai berpatutan dan pelaburan sekali seumur hidup. Klik sini untuk maklumat lanjut mengenai ebook Atkins untuk Ibu Menyusu ini.

signature mommylotte

Like dan share jika bermanfaat!

MommyLotte

Seorang ibu muda yang ingin menjadi seorang SUPERMOM. Apa-apa sahaja tips multitasking, hack jimat masa, cara tambah tenaga, dan fit sentiasa akan saya ambil, hadam, dan kongsi kepada anda. :)

2 Comments

  1. Sy bru nak mula diet atkins nii . tp tak sure mcm mne nak mula . Apa blh makan apa tak blh . Blh tlg sy ?

    • boleh2 kalau nak saya guide,mohon pm saya terus ya di facebook saya Shai Kesihatan 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge