Mana Pergi Ebook Atkins Untuk Ibu Menyusu Nih??

Beberapa ketika ini ramai sungguh yang request ebook yang Shai kongsikan iaitu Atkins Untuk Ibu Menyusu. Terima kasih banyak-banyak yang Shai ucapkan, dan berharap agar ebook itu dapat dimanfaatkan dengan sepenuhnya. Dukacitanya kena dihentikan pengedarannya buat sementara waktu. Oops?

Ebook Atkins Untuk Ibu Menyusu Takda Dah Ke Shai

Selingan: Ebook Atkins untuk Ibu Menyusus edisi kedua ini akan digantikan dengan edisi ketiga (dan terakhir). Klik gambar ini untuk info lanjut ya.

Rilek.. Shai tak MIA pun. Hehe..Tujuannya, adalah untuk launch ebook baru khusus untuk bulan puasa ini (ada kurang seminggu nak Ramadan ye dok?), dimana Shai bagi intro serba sedikit untuk memahami Atkins secara asas, essential untuk memahami prinsip dan rule nya, serta menu dan sedikit rutin senaman yang boleh anda amalkan sementara puasa ini.

Insya Allah, turun 10kg pasti tak mustahil.

Dan ebook ini bertajuk Kurus Dengan Atkins Ketika Puasa. Yeay!

get slim jadi kurus thin fit

Siapa Yang Boleh Manfaatkan Ebook Kurus Dengan Atkins Ketika Puasa Ini?

Terpakai pada lelaki dan perempuan ja, walaupun ayat yang Shai gunakan akan lebih khusus kepada wanita, mainly ibu-ibu.

Wehh, time bulan puasa lah ibu/isteri sibuk giler kan, mana nak puasa, nak kerja, urus rumah, nak diet? Sempat ke. 😛

Jika anda target nak turun sekurang-kurangnya 5kg, yang agak sibuk nak uruskan masa serta mahukan solusi mudah dengan pelan pemakanan dan rutin senaman yang sedia ada, ebook ini adalah untuk anda.

atkins_food_pyramid_400x300_mvlfi_qyo6x
prinsip asas dalam Atkins

Menu yang disediakan adalah Fasa 3/4 yang di adjust untuk bulan puasa, di mana ada kepelbagaian dalam pemilihan makanan dan sesuai dilakukan ketika di bulan Ramadan. Maka terpulang pada anda untuk sesuaikan ikut situasi anda dalam proses kurus ni ya. 😀

Pada yang bf baby, Shai akan kongsikan rule nya sekali dalam ebook. Follow tau, kan baby banyak songeh meragam pula. 😀

Harga Kurus Dengan Atkins Ketika Puasa berapa Shai?

Shai belum letakkan harga apa-apa lagi. Berapa agaknya korang nak bayar sebagai mahar ebook ini? 😀

Update 15/6/2015:

Teaser sedikit buku ni, ada yang mahu tak?

BUKUTEASER

Update: buku Diet Atkins Puasa ini telah ditamatkan pengedarannya. Sebagai alternatif, anda boleh dapatkan panduan dan tips Atkins yang mudah, padat, dan dengan material yang diperlukan untuk anda bermula diet dari Shai dengan KLIK GAMBAR ini. Klik tau. ^^v

 

Khusus untuk ibu yang masih menyusu dan mahu kurus dengan selamat pada masa yang sama, anda perlu bermula dengan fasa 4 dan bukan 1 seperti yang dikongsikan dalam posting ini. Baca lanjut di sini mengapa tidak boleh ibu menyusu bermula dengan fasa 1. Atau dengan satu ebook yang lengkap sekaligus untuk memudahkan anda (baca di bawah)

Update terkini. Atas permintaan ramai dan feedback yang bertalu-talu; Shai sedang edit, tambah dan mantapkan lagi ebook Atkins untuk Ibu Menyusu, edisi ketiga dan terakhir, seperti gambar di atas. dan sukacitanya ia DAH SIAP! Yeay!

Screenshot kandungan seluruh ebook ini. Banyak kan? Lengkap untuk kegunaan anda 😀

 

Ebook ini agak tebal, shingga 70m/s, dan lengkap untuk anda merujuk, tambah pengetahuan, serta gunakan alat/tools yang diperlukan untuk untuk capai berat ideal dan kekalkannya.

Shai ulang, ebook ini agak tebal, agar membantu anda di mindset yang betul sebelum bermula proses kurus, selain memastikan ebook ini berbaloi dengan apa yang anda bayar. Jangan risau, harganya dah ditetapkan sebagai berpatutan dan pelaburan sekali seumur hidup. Klik sini untuk maklumat lanjut mengenai ebook Atkins untuk Ibu Menyusu ini.

Shai belanja salah satu testimoni terkini, penggunaan ebook edisi ketiga ini, selepas seminggu dua. Alhamdulillah syukur
Like dan share jika bermanfaat!

Artikel Berkaitan

3 Comments

    1. Assalamualaikum dan salam sejahtera cikpuan.

      Terlebih dahulu saya ingin memohon maaf yang tak terhingga kerana terlalu lewat untuk reply msg cikpuan. Untuk bacaan lanjut, ebook yang saya sediakan (edisi kedua) akan diberikan secara percuma kepada cikpuan atas kelewatan saya reply msg cikpuan. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge