Kulit Saya Bermasalah.. Testimoni Video PART 2/3

Entri lepas saya ada kongsikan tentang testimony berbentuk video, yang menumpukan masalah ibu, anak, serta kelecehan selepas bersalin kan? Yang ni pula Shai kumpulkan testi yang fokus dalam masalah kulit serta isu kecantikan.

Kulit Gebu Gebas Tanpa Cela Tanpa Kerisauan

Percaya tak kalau saya katakan saya mengalaminya? Wow, kulit gebu gebas ni bukanlah mustahil dan terhad kat iklan ja, anda pun boleh juga kalau mahu. Kalaulah.. πŸ˜›

review ESP

heh heh..orang lain perasan pulak.

Kerana lain orang lain masalah kulitnya (ada 1001 jenis kot, belum kira kombinasi lagi) klik link sini dan tengok yang mana satu masalah kulit anda.

yang video ni pulak, akak ni kongsikan pengalaman dia menderita chicken pox . Video di atas ni, standard masalah kulit lah, cam kusam, kering, dan bertompo, dan sebagainya.

Rambut Gugur Pun Di Kira?

Eh, mestilah kira, kerana rambut kan mahkota wanita. Yang kita ni nak ke ada gugur botak bertompok satu kepala? Mintak simpanglah.

Lelaki kalau ada botak tu, nampak cam Dato’ jugak. Yang perempuan? Hehe.. Faham-faham je lah kan.

Kelebihan Isteri

Last sekali kita belanja, apa yang buatkan seorang isteri/wanita itu sangatlah special. Dan special inilah yang buat wanita itu, cantik sebenarnya

Like dan share jika bermanfaat!

MommyLotte

Seorang ibu muda yang ingin menjadi seorang SUPERMOM. Apa-apa sahaja tips multitasking, hack jimat masa, cara tambah tenaga, dan fit sentiasa akan saya ambil, hadam, dan kongsi kepada anda. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge